Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
20.03.2014
Poruka
112
Cudime kako do sad ne su primetili admini stranice. Nemoguce jedan user, toliko razlicni ip adrese i one nakon mesec dana skontaju sta se desilo...

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
slazem se, sa gore navedeni post cak ni kamen ne, traje vecno
sto manje znamo, bolje za nas mozak

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
forum je tako zamisljen da se registruje ko hoce i koliko puta hoce ,interes je da bude sto vise usera ,ja sam clan na nekim torent sajtovima vec 7 godina ,da ne spominjem imena tamo je to drugacije rijeseno,nemoze se bez pozivnice registrovati znaci samo ,useri mogu dobiti pozivnicu i oni odlucuju kome ce je dati ,i taj isti user koji je dobio pozivnicu ,ako se ne ponasa po pravilima foruma dovodi u nezgodnu situaciju i onoga ko mu je istu dao to je jedini nacin ,da se sprijece provokacije i razni spamovi ,moj savjet dijelite liste na pm samo onim clanovima kojim vjerujete ,i najvaznije ucite ,skanirajte ,da postanete neovisni o tome hoce li se neko smilovati da vam da strim ili ne ,ovo sa vjetnamcima mislim da je to od pocetka bilo osudjeno na propast ,jer po mom nekom iskustvu ,njima je bilo u interesu da sto vise raje se navuce na taj sajt ,nevjerujem da oni nisu znali koliko im je usera bilo na serveru ,toliko

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Bolje ukucas ovo druze pa imas svasta a ne samo jedan kanal...!!
Znam ja za to,hteo sam samo da putem tog kanala potraze sami stranicu,valjda nije uvijek interesantno na gotovo dobijati,draz ovoga i jeste u tome da se malo angaziramo i nadjemo sto nam treba a i covjek je zadovoljniji kad nesto sam nadje,e sad sto ima i takvih da nece prstom da mrdnu to je druga stvar...da neduzim zna se sto hocu da kazem....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Jbg, nisam znao da znas. Mislio sam da ni ti nisi video jer sam i ja slucajno otisao na stranicu malopre. Ubuduce pusti PP pa cu ja to da odma obrisem kad "izletim" tako. A da, slazem se u potpunosti sa tvoji postom al jbg.. izlete mi.

Natrag