Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
istog sam misljenja samo ne znam koji ti je ovaj ZV...a ovi ostali su vrh budalizmaA to su mi mediji : (ŽV) Alo, kurir, informer.....
sve moj do mojega!
Nije ZV nego Žv kao Žvalo - alo/žvaloistog sam misljenja samo ne znam koji ti je ovaj ZV...a ovi ostali su vrh budalizma
Mozes videti sta je trial a sta freeOvo ti je samo info da su free a download ce biti danas
http://www.mylanviewer.com/downloads.html
Sve je to vec lepo objasnjeno na forumu....ali svejedno nastoji jedan veliki problem....skeniranje jest da je jednostavno ali uspijeha nema kroz noc.......ako uzimamo za primer 255 IP adresa sa 65535 portova ti odprilike potrebno od jedan do dva dana skeniranja....a 255 IP adresa je nula....za jedan klasicni kompletan IP range od 65535 IP adresa sa svih 65535 portova potrebno ti je vise od mjesac dana.....ovo dolazi u obzir samo ako trazis neke standardne posamicne portove a i tu nema garancije da ces uhvatiti nesto upotrebljivo.....Pozdrav drugari. Ponovo bih hteo da upitam ako bi neko bio ljubazan da mi pomogne sa slozenim skeniranjem? Vidim da ljudi ovde otkrivaju udp-ove, pa bi mi pomoc u pristupu dobro dosla, mozete i na pp da se javite ako ste voljni za pomoc. Zivi bili
Razumeo, najvise me je bunilo vremensko trajanje skeniranja. Mislio sam da ljudi to rade mnogo brze s'obzirom koliko se lista pojavljuje.Sve je to vec lepo objasnjeno na forumu....ali svejedno nastoji jedan veliki problem....skeniranje jest da je jednostavno ali uspijeha nema kroz noc.......ako uzimamo za primer 255 IP adresa sa 65535 portova ti odprilike potrebno od jedan do dva dana skeniranja....a 255 IP adresa je nula....za jedan klasicni kompletan IP range od 65535 IP adresa sa svih 65535 portova potrebno ti je vise od mjesac dana.....ovo dolazi u obzir samo ako trazis neke standardne posamicne portove a i tu nema garancije da ces uhvatiti nesto upotrebljivo.....