Dok ti dodjes do 100 ma koliko ti treba sakriveni strimovi ce prestati sa radom.vidi vidi pa ja jos malo pa sto postova ... al cu posle da pootvaram one skrivene postove jedva cekam .. a onda one na 1000 postova jurim hehehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dok ti dodjes do 100 ma koliko ti treba sakriveni strimovi ce prestati sa radom.vidi vidi pa ja jos malo pa sto postova ... al cu posle da pootvaram one skrivene postove jedva cekam .. a onda one na 1000 postova jurim hehehehe
Branis, prijatelju jes malo a to znam da su strimovi relativni ili radi ili neradi ...vidis da ovaj aleks79 ubi sa ovim rusimaDok ti dodjes do 100 ma koliko ti treba sakriveni strimovi ce prestati sa radom.
nemate sta videti to je vec sve vidjeno vise puta a mogu se naci na drugim forumima u velikoj koliciniBranis, prijatelju jes malo a to znam da su strimovi relativni ili radi ili neradi ...vidis da ovaj aleks79 ubi sa ovim rusima
ja mislim da je sistematsko desetkovanje rusa i ukrajinaca sa stream atakomMalo njih je spremno dati sto je dobro vec ruse,ukrajince i ostale koje slabo njih gleda.
Lako je tebi Beriću ........Ja sam pokupio ovde na forumu "cookies" za "vijetnamce" koji automatski produžava trajanje kolačića na godinu dana, svaki put kada posetim njihovu web stranu, koja je podešena u samom "kolačiću".
Pozzz
Malo njih je spremno dati sto je dobro vec ruse,ukrajince i ostale koje slabo njih gleda.