Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
03.07.2009
Poruka
51
Da ponovim pitanje sa prethodne strane, možda niko nije primetio.
Verujem da tu na forumu ima znalaca da napravi ili se možda neko susretao sa ovom opcijom u nekim od čekera.
Za stalker ima alat koji to detektuje Checker Macs Fouad Wre, i kroz njega precizno detektuje koje liste imaju određene zemlje tj bukete zemalja u listama. Ali treba za link m3u liste.

Da li postoji neki alat za detektovanje zemalja iz više link m3u listi?

Znači da detektuje koje liste imaju u sebi Srbija, Hrvatska, Bosna, EX-YU... da im zadaš parametar šta da gleda.
I kada detektuje te liste da ih prikaže koje su a ostale da ignoriše.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
270
Da ponovim pitanje sa prethodne strane, možda niko nije primetio.
Verujem da tu na forumu ima znalaca da napravi ili se možda neko susretao sa ovom opcijom u nekim od čekera.
Za stalker ima alat koji to detektuje Checker Macs Fouad Wre, i kroz njega precizno detektuje koje liste imaju određene zemlje tj bukete zemalja u listama. Ali treba za link m3u liste.

Da li postoji neki alat za detektovanje zemalja iz više link m3u listi?

Znači da detektuje koje liste imaju u sebi Srbija, Hrvatska, Bosna, EX-YU... da im zadaš parametar šta da gleda.
I kada detektuje te liste da ih prikaže koje su a ostale da ignoriše.
za stalkere imaš i Cheker MAC adress od MartinStZ a za za MAC i m3u odavno imaju mac&m3u cheker py skripte.uslov portal i validan MAC za stalkere ili aktivna m3u lista.e sad da ignorišu ostale zemlje i kategorije pa da prikazuju samo ex yu to ne znam

Član
Učlanjen(a)
03.07.2009
Poruka
51
Znam za to, da izvlači sve imena buketa i slično, ali to mi je nebitno, jednostavno treba da kod chekera detektuje iz primer 5000 listi, da kaže u kojoj ima primer Srbija, Bosna, Hrvatska... a ostale da mi ne prikazuje u konačnom rezultatu.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
270
Znam za to, da izvlači sve imena buketa i slično, ali to mi je nebitno, jednostavno treba da kod chekera detektuje iz primer 5000 listi, da kaže u kojoj ima primer Srbija, Bosna, Hrvatska... a ostale da mi ne prikazuje u konačnom rezultatu.
meni je važno da znam da prije skeniranja znam da li neki portal ima ili nema ex yu kanale da ga džaba ne skeniram.ako je m3u lista da se urediti da ostanu samo domaći kanali a za portale sa MAC koliko znam još nema takav alat

Član
Učlanjen(a)
03.07.2009
Poruka
51
Ne razumes, ne treba mi skener da izvlaci sve zemlje sta u kojoj ima. Vec samo one zemlje koje me zanimaju da detekt te liste primer 1000 listi a koje to nemaju u listi da ih ignorise tj preskoci. I tako primer od 1000 on mi detekt samo 10 ili 20 koje imaju Serbia, Croatia i slično.

Primer u zaman nov kod stalker ima za 3 zemlje das mu koje 3 i on prodje sve macove i kaze koji mac ima te 3 zadate zemlje ili 2 ili 1 a ostale mac kaze prazno, znaci nema.

Ali izgleda to nema, pitao sam i Saleta na mail izgleda da nema to čim nema odgovora.

Učlanjen(a)
18.12.2009
Poruka
55
Znate šta sam ja primetio, da mi iz Srbije imamo najviše problema pri pokretanju mnogih servera, jer se dešavalo da mac radi kod mnogih ali kod mene ne radi, hah zanimljivo koliko je to sve zajebancija i koliko nas ograničava, jer moramo da tražimo one koje su totalno otvoreni mac-ovi

Natrag