Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
270
Pitanje .. Dali ima ovdje za skinuti skener koji radi kao stari " lošmij novi skener' taj skener mi odgovara za ono što želim samo ima jedan problem. Naime ja bi stavio više servera i skenirao standardno user pass ali ovaj skener ima mogućnost skeniranja samo da su isti user pass.
Brojjedan:Broj jedan a meni treba da skenira brojjedan:brojdva.
Ovaj skener nema mogućnost skeniranja različitog user pass a meni to treba . Naravno da može kao i on više skenera odjednom.
Molim pimoć

Član
Učlanjen(a)
04.03.2010
Poruka
73
Pozdrav svima,
Godinama koristim RedDevils listu koju imam za neogranicen broj uredjaja. Nisam pratio IPTV scenu pa nisam siguran da li postoji nesto bolje? Cena nije bitna koliko kvalitet i stabilnost strimova. Najvazniji su filmski kanali jer su oni 80% vremena ukljuceni. Ako neko ima preporuku, najbolje iz licnog iskustva, neka pise ovde ili PP

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Instaliraj Stremio i uplati Real Debrid. To ti je najbolje rješenje ako su ti samo filmovi bitni.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Nisam baš najbolje shvatio šta trebaš. Ja po raznim listama gledam isključivo tv kanale a za film druge opcije kao što su HBO i sl. A uvjek se vratim na početak kad nešto zaškripi - kodi+elementum uvezano sa trakt nalogom.

Natrag