Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
IPTV Stream Checker by KiddaC, probaj negdje naći. Ako ne nađeš javi se.Moze li neko da pomogne, kako vise m3u listi proveriti odjednom dali su ok ili ne i koji je to alat i da poshalje link u PM. Hvala puno
Hvala puno, pomogao si mi, nasao verziju 3.02 mislim da je ok.PozdravIPTV Stream Checker by KiddaC, probaj negdje naći. Ako ne nađeš javi se.
Da. Ima i ver. 3.03 ali ne vidim u cemu je razlika.Hvala puno, pomogao si mi, nasao verziju 3.02 mislim da je ok.Pozdrav
moze sa IPTV-AccountInfo v1.2.1, ubacis vise m3u listi u text fajl privuces i pustis ga gore u URL: text box DOWNLOADMoze li neko da pomogne, kako vise m3u listi proveriti odjednom dali su ok ili ne i koji je to alat i da poshalje link u PM. Hvala puno
IPTV Stream Checker by KiddaC, probaj negdje naći. Ako ne nađeš javi se.
Nije baš pouzdan alat. Možeš proveriti tako što gde ti kaže ne važi ubaci u Saletov alat i videćeš.Da. Ima i ver. 3.03 ali ne vidim u cemu je razlika.
Skockao si sad, odličan!moze sa IPTV-AccountInfo v1.2.1, ubacis vise m3u listi u text fajl privuces i pustis ga gore u URL: text box DOWNLOAD
Po meni si prije kupovine te aplikacije trabao proguglati koje su sve aplikacije dobre sa Samsung (pretpostavljam da ti je Tizen).Pozdrav može li netko da mi pomogne oko listi na samsung tv. Kupio sam aplikaciju netiptv na 24 mjeseca. Ali imam jedan problem učita listu ali neće da je pokrene. Kod mene na laptopu radi i neograničena je a na tv neće HELP