A zašto bi mi preporučio jeftiniju listu i šta je smešno?Pa realno svaka lista ima to.
Od ove dvije ja bih ti preporučio onu koja je jeftinija
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A zašto bi mi preporučio jeftiniju listu i šta je smešno?Pa realno svaka lista ima to.
Od ove dvije ja bih ti preporučio onu koja je jeftinija
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Slušaj, imam i jednu i drugu, ako ti je za filmske sa dobrim epg i sa vuše kanala, onda je to bez razmišljanja ott.global-telecom.eu.... Ako hoćeš javi mi se u pm pa ti mogu dati i kontakt.. Vlasnik je ljudina.Sportski kanali mi nisu bitni jer imam arene preko supernove (exe net optika) a sport klub preko eon van mreže tako da su mi bitni samo filmski kanali HBO i ostali ex yu
Hvala najlepše drug, imam kontakt i testirao sam i ott.global i tvviet nego tražim savete od vas koji znate obe liste znači tražim stabilnost kanala i dobar kvalitet a internet mi je optika stabilan i brz.Slušaj, imam i jednu i drugu, ako ti je za filmske sa dobrim epg i sa vuše kanala, onda je to bez razmišljanja ott.global-telecom.eu.... Ako hoćeš javi mi se u pm pa ti mogu dati i kontakt.. Vlasnik je ljudina.
Možeš se sve dogovorit s njime. Inaće ga smatram prijateljom..
Hvala na informacijama. Verovatno ću uzeti global oko Nove godine ću biti u mogućnosti.Podjednako su stabilne.. Vivet ima par kamala u fulhd.. Global ima dosta više filmskih od njega.. Veći ke izbor a tu je i videoteka..
Ja isto gledam filmske pretežno..
Vec sam ti i prije u postu napisao izmadju ova dva po meni je ott.global bolji jer ima puno vise tv programa u ponudi i puno vise tih filmskih kanala koji tebe zanimaju...Hvala najlepše drug, imam kontakt i testirao sam i ott.global i tvviet nego tražim savete od vas koji znate obe liste znači tražim stabilnost kanala i dobar kvalitet a internet mi je optika stabilan i brz.
Hvala mile ali nije na odmet dobiti savete od više korisnika. Ja sam naveo da me najviše intetesuju HBO kanali kao i ostali dobri filmski kanali koje ima i tvviet sasvim dovoljno i previše jer mi ne treba 1000 kanala nemam ja kada to gledati nego stabilni i kvalitetni određeni kanali ali naravno zašto platiti viet 12€ kad je global 27€ za 3 meseca. Ima i solidnih free listi ali kada vidim minijaturni titl da buljim oči baš mi nije potrebno.Vec sam ti i prije u postu napisao izmadju ova dva po meni je ott.global bolji jer ima puno vise tv programa u ponudi i puno vise tih filmskih kanala koji tebe zanimaju...
moze li meni kontakt. HvalaSlušaj, imam i jednu i drugu, ako ti je za filmske sa dobrim epg i sa vuše kanala, onda je to bez razmišljanja ott.global-telecom.eu.... Ako hoćeš javi mi se u pm pa ti mogu dati i kontakt.. Vlasnik je ljudina.
Možeš se sve dogovorit s njime. Inaće ga smatram prijateljom..
Hvala mile ali nije na odmet dobiti savete od više korisnika. Ja sam naveo da me najviše intetesuju HBO kanali kao i ostali dobri filmski kanali koje ima i tvviet sasvim dovoljno i previše jer mi ne treba 1000 kanala nemam ja kada to gledati nego stabilni i kvalitetni određeni kanali ali naravno zašto platiti viet 12€ kad je global 27€ za 3 meseca. Ima i solidnih free listi ali kada vidim minijaturni titl da buljim oči baš mi nije potre
Odlican izbor i preporuka.Hvala na informacijama. Verovatno ću uzeti global oko Nove godine ću biti u mogućnosti.