Član
- Učlanjen(a)
- 04.03.2010
- Poruka
- 70
Radi bez problemakoristim Parallels vec dugo, i radi sve besprekorno, doduse Mac Book Pro sa Intelovim i7 procesorom.
radi li OB na ARM Platformi?
Radi bez problemakoristim Parallels vec dugo, i radi sve besprekorno, doduse Mac Book Pro sa Intelovim i7 procesorom.
radi li OB na ARM Platformi?
Страле пошаљи ми податке да ја пробам.Poznat si mi nešto, sa susednog foruma.
Naravno majstore, šaljem ti link na analizu.
Član Petko reče da je proverio u SFVIP Player ali nisam mogao tamo otvoriti.Naravno pokušao i sve ostale kombinacije, plejere, VPN servere, dodavanje /live/ i .ts uz sugestije @darkon
Za sada ništa ali naravno može biti da sam ja negde pogrešio.
Hvala!
Uspio sam naci svoj stari nik.Samo neznam kako obrisati ovaj novi nik.Ne znam gde ti to mozes da vidis ali ako ti znaci informacija pise da si registrovan 15.08.2020.
Edit: U bilo kojoj temi kliknes na svoj avatar( ili predjes misem vrv ako si sa kompa)
sada imas samo ovaj,spojio sam ih......Uspio sam naci svoj stari nik.Samo neznam kako obrisati ovaj novi nik.
ja ih testirao nisam.....Dali postoji app za baklju iptv? Znaći ne stb nego baš app?
Neće mi u stb nikako, ni u ovaj njihov a isti mac radi u sfvip playeru.. Jedino ova smartres im je odlićna na user pass.. A ovaj xc player nemože se koristit skupa sa sfvip xc