LEGEND
- Učlanjen(a)
- 18.06.2009
- Poruka
- 2.431
Prvo pusti film tek onda daunlaudiraj titl.Negde gresim, kada unesem jezik i naziv filma dobijem odgovor Object reference not set to an instance of an object, i ne mogu da napravim screenshot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prvo pusti film tek onda daunlaudiraj titl.Negde gresim, kada unesem jezik i naziv filma dobijem odgovor Object reference not set to an instance of an object, i ne mogu da napravim screenshot
Pustim film stisnem ctrl+d izaberem srpski, unesem naslov i dobijem object not.... a polje ispod bude prazno . U svakom slucaju hvala na odgovoru i truduPrvo pusti film tek onda daunlaudiraj titl.
Ja imam sličan problem, ja i ćale imamo istog provajdera, ali različite rutere. Kod mene sve liste rade i to preko svih aplikacija, kod njega neće nijedna, sem kad gleda preko robinhood aplikacije. Menjao sam boxeve sa njim i opet je kod mene sve radilo, a kod njega ništa. Postavljao sam pitanje ovde na forumu, rekli su mi da mu je ip adresa natovana i da se ništa ne može uraditi povodom toga i ja sam odustao.Isti je provajder i kod komsije, konektovao sam na njegov wi fi, otvara sve, i lista radi...
P.S. STB Emu radi ok, problem je kod m3u liste u perfect player ili vlc player na kompjuteru, kao i kod otvaranja par web sajtova.
Nisu samo liste kod mene, ima par web sajtova koje ne mogu da otvorim. Moram videti sa provajderom to.Ja imam sličan problem, ja i ćale imamo istog provajdera, ali različite rutere. Kod mene sve liste rade i to preko svih aplikacija, kod njega neće nijedna, sem kad gleda preko robinhood aplikacije. Menjao sam boxeve sa njim i opet je kod mene sve radilo, a kod njega ništa. Postavljao sam pitanje ovde na forumu, rekli su mi da mu je ip adresa natovana i da se ništa ne može uraditi povodom toga i ja sam odustao.
Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Nasao sam problem. kada je ukljucen VPN tada nije moguce skinuti titl, sa iskljucenim VPN skidanje titlova radi. Eto mozda nekom pomogne ili da se neko angazuje da resi problemPustim film stisnem ctrl+d izaberem srpski, unesem naslov i dobijem object not.... a polje ispod bude prazno . U svakom slucaju hvala na odgovoru i trudu
Neće skontat jer ti podesavaš svoj app a ne njegovu listu ili server ili bilo sta.. Znaći slobodno...Pozdravljam ljudi. Zanima me da li smem na npr Tivimate apk da edtujem listu, na kojoj sam "gost". Tačnije, hoće li me "domaćin" skontati, da nešto čačkam.? Ne bih ništa bitno radio, recimo da neke grupe kanala stavim na hide.
Jer je pored tebe u isto vreme koristi i njen pravi vlasnikJel moze neko da mi objasni zasto neka lista koja inace radi svaki kanal pusta 10-15 sekundi i onda ga prekida, tako da moras da kliknes ponovo ili izaberes novi kanal i onda opet sve jovo nanovo