Šta je novo?

Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.058
Ih kako zakasni na ovu akciju :gl_sigh:
Kod:
https://www.telenor.rs/sr/biznis/ponuda/mobilni-internet/
 
Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
183
Pozz da li ima neko problema za KODI iptv pvr addonom. Ne pusta mi listu, a lista regularno radi na VLC playeru. Pokušao sam deinstalirati kompletan KODI ali i na novom ne ide nikako.
 
Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.058
Evo jednog objasnjenja kako gledati i arene i sport klubove bez trzavica,trodnevnih linkova i drugih problema.

Nadjete dvoje komsija,prijatelja,rodbine.. i ubedite ih da uzmu total tv/sbb i telekom,zatim kada ugrade to sve trazite im eon nalog ili mts nalog i preraspodelite medjusobno a vase je samo da nabavite telenor paket:

Kod:
https://www.telenor.rs/sr/privatni/usluge/tarifni-dodaci/pripejd#mesecni

Da bi gledali eon sve kanale i imali i arene i sport klubove i dosta filmskih kanala i plus budete dobri sa komsijama ili jos bolje sa komsinicama.

Pre su mi hitno trebale ultre za decu i ovde su mi clanovi sa foruma non stop slali razne linkove da bi bio mir u kuci,sada kada su deca narasla i ne trebaju im ultre ni crtaci a i koliko vidim na eon tv vise ni nema ni ultri...sad imam taj eon eto tako zbog par serija da bi odgledale u slobodno vreme na odlozeno...eh kako vreme prolazi...a i glupa sudbina je takva da kada imam eon - d3go unazad godinama,njima vise ne trebaju ni ultre ni crtaci...pre par godina sam trebao to imati da bi mi bile one sretne i ja sa njima kada ih vidim sretan.
 
Poslednja izmena:
Top