- Učlanjen(a)
- 13.03.2018
- Poruka
- 498
Meni eon dosta prekida, iako sam na njihovoj mreži. Dobro radi samo na android mobilnom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja sam telekom u malom mestu, ako nemate IPTV od telekoma,samo okrenite 19900 i tražite uslove, imate telekomov ruter i na port 1 ili 4 (PC) uključite set top box od SBB-a to je internet TV, treba Vam 10-12 MB/s, možda ponekad malo zapne neki HD kanal
pa koji SBB paket imaš, na D3i radi dobro,naravno treba registracija i aktiviranje preko moj SBB računaRade preko telenor mreze provereno SK.
Uh ja nisam telekom,kako na ostalim ruterima to uraditi?
pa koji SBB paket imaš, na D3i radi dobro,naravno treba registracija i aktiviranje preko moj SBB računa
A jesi uporan pa ti isto pitanje godinama pitaš. Ne može, ne radi, nema rješenja - da postoji imao bi ga ja.Pogresio sam,ti si pisao o iptv za tv a ja sam mislio da je to fora za gledanje preko telekomove mreze sve kanale na eon tv iako nije sbb internet na kompu.Ma dobio sam nalog za onaj paket gde su najosnovniji kanali.Samo gledamo eon na kompu.
A jesi uporan pa ti isto pitanje godinama pitaš. Ne može, ne radi, nema rješenja - da postoji imao bi ga ja.
Ja nemam pojma šta ti više pitaš. Nikad ti neće raditi svi kanali, to je poenta. D3GO je prošlost.