Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako si na telenor mrezi 100% ce ti raditi svaki kanal u eon-u koji placas u datom paketu u sbb-uMoze li neko da mi kaze da li telenor kucni internet blokira isto kao mts sport klubove?
Stalkeri za autorizaciju koriste MAC adrese MAG uredjaja pa ces vrlo tesko naci u/p za njih.Ko mi može pomoći oko stalkera? konkretno kako doći do u/p on nekog stalkera ne bitno kog servera?
Primer:Ko mi može pomoći oko stalkera? konkretno kako doći do u/p on nekog stalkera ne bitno kog servera?
http://50.7.198.218:88
Ne znam da li ti je neko pomogao oko ovoga, ali ja cu ti odgovoriti, posto imam panasonic. Prvo instaliraj wow tv aplikaciju i onda u mrezna podesavanja od tv-a namestis dns na rucno i upises dns od fork player-a, tacnije ovaj dns 85.17.30.89. Sacuvaj i izadji, i sad idi na wow tv aplikaciju i umesto wow tv imas fork player i eto ga. Registruj se na fork player sajtu i tamo сахранит listu i to je to. i da jos nesto, u fork player-u idi na meni i odes na fork store i tu imas ott player i siptv, tako da imas da biras koji hoces od ta tri. ;-)kako gledati IPTV na panasonic viera tv...na samsungu gledam na ott playeru ali za panasonic neznam kako instalirati neku aplikaciju za iptv..ako neko ima panasonic tv da pomogne..hvala