Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I molim te ni ne telefoniraj,a kamoli da pises dok vozis...Cisto kao primjer:
Dakle u dictionary.ini spremi zadnja dva para iz mac adreseKod:http://server:port/playlist.m3u?type=m3u&deviceMac=00:1A:79:40:*
00:00
00:01
00:02 itd. do FF:FF
U servers.ini ide ono gore sto sam ti napisao kao primjer, cetvrti par stavis 40, 41, 3C .... vec koji hoces i pustis skener da radi.
Nisi ni mogao naci nista tvojim nacinom, strimovi ne sadrze match_word, eventualno bi mogao traziti putem match_response_header ako recimo znas content-type od doticnog strima.
P.S. Post izgleda malo zbrkano, pisem u voznji na mobitelu pa....
He he, pa nisam rekao da ja vozim, samo da pisem u voznji.I molim te ni ne telefoniraj,a kamoli da pises dok vozis...
Pošto su teme za EPG u Kodiju zatvorene moram da pitam ovde. Da li neko zna kako da namestim da mi pravilno prikazuje tv program jer mi kasni za 2 sata? Pokušao sam u podešavanjima da to uradim i postavim plus 2 sata i opet mi pokazuje isto. Ako neko zna biću mu zahvalan da mi pomogne. Hvala.
Kod mene stavim u dictionary ini kompletnu listu Mac a on vuce samo recimo zadnja dva mac broja zavisi kako stavis zvezdice.Zvezdicu menja broj...Nije mi bio dobar taj server tako postavljen.Probam
Hvala puno,sad mogu daPozzzzz
Nisam siguran sta se desava kad proxi ne radi ili kad sam blokiran na neki server.Primetio sam samo da nekad brze radi skeniranje na istom serveru a nekada se desi da uspori.Nije uvek takav slučaj.Predpostavljam kad sam blokiran banovan da skener vrti isto i nista se ne primečuje ali da nema nikakvog rezultata bez obzira sto je sve dobro podeseno.
najbolji, ako treba proxy, predjes na drugi server gde ne treba, jer obicno sve proxy adrese u toku skeniranja stanu i na istom si , al ovde ne mislis o tome , znaci kombo sa 6 parova, brzina ne zavisi naravno od toga dali je 4x2 ili 6x2