Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
@ilija88
Gde si cuo da bi ta art lista bila dugotrajnija od ostalih koje pronalaziš???
Lepo su ti "kolege", a ne " gospoda " sa foruma odgovorili potpuno iskreno...
Lepo je ako poseduješ znanje(harver-softwer) vise od prosecnog korisnika.
Ima ovde posebnih tema u vezi toga u kojima mozes ucestvovati...nekome pomoci,a i ostali ce te bolje upoznati. Mozes na forumu i podeliti koristan link za download(sa tih boljih izvora)...i tako forumi funkcionišu :)
Nesto pružiš..nešto dobiješ...i družiš se sa clanovima najjaceg foruma
serb-logo-min.png

Pozdrav i sve najbolje u nastupajućim praznicima :mig:

MODERATOR
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
17.766
Kako kazes da se dobro razumes u neke stvari evo ti jedan test, da vidimo kako ti pali sijalica :).

WotWeb skener
IP rang H3G Customers Austria
178.115.237.0 - 178.115.237.255

Udari na port 80, napisi sto si pronasao. U tih 255 adresa je jedna ex-yu lista. Ako je pronades dobijas od mene listu koja ce ti trajati duze vreme.
Pazi ovde su vukovi, oni ce to da skarabude nabrzaka :).

Mala pomoc pocetak liste ide
http://anonymustv.ml(nastavak)

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Jedan od nacina doci do te art liste je preko DM-ova.
Ako pronadete DM u kojem jei lista Art-player, sta dalje.
Http Proxy Scanner
Skenirate mu ceo rang od 0 - 65535,
Potoji uslov da je otvoren port 445, ako je otvoren onda je bukvalno zaklan :).
Network IP scanner
Samo upisite adresu i ukljucite, skener ce pronaci njegov box, desni klik na root i paste u My PC.
Usli ste mu u box. U fajl etc je njegova c-linija u fajl artpas je u&p za art listu.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
Sf forum sam koristio samo u sfrhe korisnog downloada i to dok sam bio mladji, kad otkrijes sam bolje izvore, okrenes se tome i batalis forume, ja i jesam osoba koja dosta toga sam za kratak period naucio i to u it svetu sveobuhvatno, a sto se tice listi u tome sam zaista od nedavno krenuo i obicna skeniranja nisu zanimljiva posto se ne moze doci do dugotrajne liste, sve zivo ljudi po forumima podelise i unistise, nadjem neobjavljeno i neko objavi sve sto sam isto to ja nasao, ali bas sve, i zato tezim ka tezim i boljim syvarima, jer nikad nisam se zadtzavao na sitnome, cak i windows koristim samo zbog toga sto moram inace bih batalio i njega u potpunosti, ali to je vec prica za neku drugu temu foruma....ja sam u kompjuterskoj tehnici dosta dugo, ali neke stvari me nisu pre zanimale toliko, ali vremenom, nadam se da ne bas kasno otkrijem uvek nesto novo... I gospodo ja sam z to da se pomogne u bilo kojoj to sferi bilo takav sam, ali vremena imam jako malo da se posvetim konkretno onome sto volim i dosta sam toga ostavio samo za sebe, svo umece i znanje po pitanju hardver/softver... Hvala
Heh....
Nije mi jasno kako si u quote uspeo da stavis nesto sto nisam ja napisao nego drugi kolega.
Ispravi to, nemoj da mi stavljas tudje reci u usta!!!

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
17.10.2016
Poruka
1.028
Imam token, ali me interesuje kako i sta dalje... Mislim kako se sve to ubacuje u skener i u kom obliku... I sa kojim skenerom se dolazi do te liste... Mislim zeleo bih ja i da mi ljudi objasne i nauce kako daudjem u panel i tako dodjem do listi ali niko mi se do sad ne javlja da mi pomone i objasni malo poblize sta i kako...
Liste sa tokenom se ne skeniraju, neke druge da. Usput, art trenutno mijenja neke stvari pa ti pola kanala u ovim listama sa tokenom ne radi. To skeniranje bi ti bio cisti gubitak vremena, vjeruj mi. Cisto prijateljski savjet kako su ti kolege vec rekle.

Učlanjen(a)
20.02.2015
Poruka
180
Liste sa tokenom se ne skeniraju, neke druge da. Usput, art trenutno mijenja neke stvari pa ti pola kanala u ovim listama sa tokenom ne radi. To skeniranje bi ti bio cisti gubitak vremena, vjeruj mi. Cisto prijateljski savjet kako su ti kolege vec rekle.

Bas sam se pitao sto mi nerade neki osnovni kanali.Eto sad znam^^.
Oni filmski su mi vazni a oni rade skoro svi.

Natrag