Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bolje nemoj, imas i agenta i token, a ako promasis upit dobijes ban, ali lista istina NIJE obicna,Da li neko moze da mi pomogne oko art liste? Konkretno da mi kaze u kom obliku se url servera ubacuje u skener? I sta je jos bitno sa skeniranje tog server?
To ti niko nece reci.Imam token, ali me interesuje kako i sta dalje... Mislim kako se sve to ubacuje u skener i u kom obliku... I sa kojim skenerom se dolazi do te liste... Mislim zeleo bih ja i da mi ljudi objasne i nauce kako daudjem u panel i tako dodjem do listi ali niko mi se do sad ne javlja da mi pomone i objasni malo poblize sta i kako...
Znao sam nema od Vas pomoci.... Zalosno je to...To ti niko nece reci.
Znao sam nema od Vas pomoci.... Zalosno je to...
Ilija ne mozes nauciti lekciju ako je ne procitas .Znao sam nema od Vas pomoci.... Zalosno je to...
Sf forum sam koristio samo u sfrhe korisnog downloada i to dok sam bio mladji, kad otkrijes sam bolje izvore, okrenes se tome i batalis forume, ja i jesam osoba koja dosta toga sam za kratak period naucio i to u it svetu sveobuhvatno, a sto se tice listi u tome sam zaista od nedavno krenuo i obicna skeniranja nisu zanimljiva posto se ne moze doci do dugotrajne liste, sve zivo ljudi po forumima podelise i unistise, nadjem neobjavljeno i neko objavi sve sto sam isto to ja nasao, ali bas sve, i zato tezim ka tezim i boljim syvarima, jer nikad nisam se zadtzavao na sitnome, cak i windows koristim samo zbog toga sto moram inace bih batalio i njega u potpunosti, ali to je vec prica za neku drugu temu foruma....ja sam u kompjuterskoj tehnici dosta dugo, ali neke stvari me nisu pre zanimale toliko, ali vremenom, nadam se da ne bas kasno otkrijem uvek nesto novo... I gospodo ja sam z to da se pomogne u bilo kojoj to sferi bilo takav sam, ali vremena imam jako malo da se posvetim konkretno onome sto volim i dosta sam toga ostavio samo za sebe, svo umece i znanje po pitanju hardver/softver... HvalaŽalosno je to da si ti "član" SF-a već 8 godina i da si za to vreme objavio 4 posta, a sve u zadnjih 3 dana sa željom da ti neko objasni kako da skeniraš baš art listu.
Kako kazes da se dobro razumes u neke stvari evo ti jedan test, da vidimo kako ti pali sijalica .Sf forum sam koristio samo u sfrhe korisnog downloada i to dok sam bio mladji, kad otkrijes sam bolje izvore, okrenes se tome i batalis forume, ja i jesam osoba koja dosta toga sam za kratak period naucio i to u it svetu sveobuhvatno, a sto se tice listi u tome sam zaista od nedavno krenuo i obicna skeniranja nisu zanimljiva posto se ne moze doci do dugotrajne liste, sve zivo ljudi po forumima podelise i unistise, nadjem neobjavljeno i neko objavi sve sto sam isto to ja nasao, ali bas sve, i zato tezim ka tezim i boljim syvarima, jer nikad nisam se zadtzavao na sitnome, cak i windows koristim samo zbog toga sto moram inace bih batalio i njega u potpunosti, ali to je vec prica za neku drugu temu foruma....ja sam u kompjuterskoj tehnici dosta dugo, ali neke stvari me nisu pre zanimale toliko, ali vremenom, nadam se da ne bas kasno otkrijem uvek nesto novo... I gospodo ja sam z to da se pomogne u bilo kojoj to sferi bilo takav sam, ali vremena imam jako malo da se posvetim konkretno onome sto volim i dosta sam toga ostavio samo za sebe, svo umece i znanje po pitanju hardver/softver... Hvala