MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.755
Slazem se zato sam i navalio sa slikama.......
Mislim da bi trebalo to da se zaustavi i da tema bude o pitanjima i odgovorima vezano za internet tv i da se u njoj pomaze korisnicima vezano za isto kao i razmenjuju iskustva.....Kao primer drugima prestajem sa postavljanjem slika a nadam se da ce i drugi slediti moj primer......
Slazem se u potpunosti samo koliko god da covjek trpi nekad nemozes i prinudjen si da dokazes doticnoj osobi da ona nije tu glavna i da se njegovo prisustvo ne sastoji o samom objavljivanju slika da bi Forum i Tema napredovala
Pod dva taman se situacija malo smiri slobodno mogu da napisem clan burmann krene ponovo u akciju sa slikama i sta se desava ?? tolerises to do nekog stepena jer nije dovoljna jedna slika tu ih mora bit 10 da bi na osnovu tih slika nastavio ponovo da postuje slike sa nebulozama i komentarima
Ne tako davno je napisao da slike stavlja iz Revolta sto je naravno od mene na to dobio adekvatan odgovor u ovoj temi prijateljski sam ga savjetovao za ceg forum sluzi nazalost ta akcija se sa njegove strane nastavila sa postanjem slika i na osnovu njegovog ponasanja parirao sam mu sa slikama da shvati vec jednom da se forum ili tema u kojoj se nalazimo ne sastoji samo od slika i tog slicnog tj da dosta ljudi imaju i ono sto on ima i jos vise nadajuci se da ce uroditi plodom ali... naprotiv akciju je nastavio slican primjer smo imali sa clanom privremena itd...
Slike sa moje strane nisam stavljao PRVI da bi provocoirao clanove foruma nego cisto sam mu parirao nebi li shvatio da ima ljudi a medju njima sam i ja koji imaju sta da pokazu i dokazu a vecina clanova mogu da potvrde sta su dobili od mene ne da me hvale po forumu nego iz razloga da si pomognemo jedni drugima i nadjemo rijesenja u smislu kad lista ili liste budu Down znaci snasao sam se i izasao mnogima maksimalno u susret a pritom nisam morao da pisem i hvalim se po forumu itd...
NARAVNO ADEKVATNI LJUDI SU I MENI IZASLI MAKSIMALNO U SUSRET ONI CE SE PREPOZNAT TO NESMIJEM NIKAKO DA ZABORAVIM NAPISAT
Toliko o tom sa moje strane
Pozdrav