Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel postoji mogucnost izvlacenja liste posto imam mts iptv ?U toku je veliko ažuriranje mts TV GO platforme. Dodaju se novi kanali. Do sad ih je dodato bar 30-tak. Uglavnom se radi o Pinkovim kanalima a tu su, između ostalih, i Eurosport 1, Eurosport 2, AMC, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, Viasat Nature, france 24, CNBC i naravno gomila sportskih kanala specijalno za Bokija i društvo Takođe su updateovali i plugin potreban za gledanje televizije na računaru. Šta je tačno promenjeno pojma nemam, ne vidim nikakve promene što se toga tiče
Pretpostavljam da postoji. Nisam se petljao s tim pravo da ti kažemJel postoji mogucnost izvlacenja liste posto imam mts iptv ?
Jos uvijek ti radi tvoja sto si ju postavioMenjam listu koja ne radi za novu koja radi!
Ja ih nisam nasao samo ovajdobro jutro od danas tacno u 08 29 imate u narodna iptv
tri novi kanala TOP MUSIC MY FILM HD CINEMA TV
dok ih ne sklonu
Ja ih nisam nasao samo ovaj
Pogledajte prilog 90573
Uz to na programu Discovery SC ide im Discovery World
Jedino ako dotican nema ta 3 kanala u svom paketu ??? uglavnom svi kanali su tu kao i HBO HD 1280x720 itd.... probao sa vise adresa ta 3 kanala u mojoj listi narodna nemam
Izmena Posta TOP MUSIC NE radi MY FILM HD NE radi
CINEMA radi
Pogledajte prilog 90574
Postoje i kanali tipa SUPER FILM 1, SUPER FILM 2, SUPER FILM KOMEDIA i SUPER FILM KIDS
Pozdrav
Skroz dolje zadnja tri,dva imaju samo kruzic nista ne pise.Ja ih nisam nasao samo ovaj
Pogledajte prilog 90573
Uz to na programu Discovery SC ide im Discovery World
Jedino ako dotican nema ta 3 kanala u svom paketu ??? uglavnom svi kanali su tu kao i HBO HD 1280x720 itd.... probao sa vise adresa ta 3 kanala u mojoj listi narodna nemam
Izmena Posta TOP MUSIC NE radi MY FILM HD NE radi
CINEMA radi
Pogledajte prilog 90574
Postoje i kanali tipa SUPER FILM 1, SUPER FILM 2, SUPER FILM KOMEDIA i SUPER FILM KIDS
Pozdrav
Ja imam na 700-702.