Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Ne vredi,neka pesma hoće ali većina neće.Kao da je yt blokirao linkeve i neće da otvori u VLC plejeru. Isključio sam loop i dalje mi izlazi ovako .Kada ubacim ovaj link
izađe mi ovo
Gpd3hkm.png
imas negde prob. ocisti kes, ili vidi temeljno postavke playera (ovo je 2.2.2 64bit)
zGRuRqG.png

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Ne vredi,neka pesma hoće ali većina neće.Kao da je yt blokirao linkeve i neće da otvori u VLC plejeru. Isključio sam loop i dalje mi izlazi ovako .Kada ubacim ovaj link
izađe mi ovo
Gpd3hkm.png

Ako koristis Firefox , evo saveta, instaliraj addon Youtube video and audio downloader , i kada pustis neki spot imas dole narandzasto dugme download :

ivke1.jpg

Izaberi u meniju kako zelis da sacuvas , recimo MP4 medium za video , sacuvace ti na desktopu ili promeni u opcijama gde zelis da ti sacuva video i pusti :

ivke_2.jpg

Kada sacuvas sve video spotove koje zelis , poredjaj ih u listu kakvu napravis sebi , pusti sa loop-om , i to je to :)

Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
217
Postavljeno je ili unisteno od kako kontroliram i sve ih imam u kompu govorim o listama koje su bile u hide
tocno 850 kom i ni jedna vise ne radi ni jedna, a to sto nekou postavi i nekoliko sati ide to je za mene nula i nije
mi neki garant da cu neki film ili utakmicu odgledati na miru.Cak i ako nekome posaljes listu ti mu ne mozes garantirati da ce mu sto posto navece raditi.A snimak od 5 min to mi nije garancija da vece provedem pred ekranom na miru to je moj stav sto se ti sa mnom naravno ne moras slagati;).

izmeri svoj internet u udarnom terminu pa ces znat jeli do liste ili do internete ja mislim da je do interneta
LP

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.738
izađe mi ovo
Gpd3hkm.png

Ja koristim dugi niz godina Vlc verziju 2.1.0.0 nikad nisam instalirao ni jednu noviju .... NE pravim Update Vlc Playera .... znaci kako sam ga onomad instalirao tako je i dan danas.

Nemam nikakve probleme sa pustanjem streamova bilo koje vrste pa i Youtube nikad nisam ni imao...........Bild 4.png

Pozdrav

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Ja koristim dugi niz godina Vlc verziju 2.1.0.0 nikad nisam instalirao ni jednu noviju .... NE pravim Update Vlc Playera .... znaci kako sam ga onomad instalirao tako je i dan danas.

Nemam nikakve probleme sa pustanjem streamova bilo koje vrste pa i Youtube nikad nisam ni imao...........Pogledajte prilog 88800

Pozdrav
Kad je tu Inna nema stekanja :opaaa: :roll:

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
izađe mi ovo
Gpd3hkm.png
te sto ti hoce su mp4 ovaj tvoj link je mkv novi youtub klipovi su sad mkv
a to sto nece da ti pusta mkv fajlove blokiro si vlc pristup internetu u firewallu

• Sviđa mi se
Reactions: Mg0
Natrag