- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Imam ideju mogli bi temu " Internet Radio Televizija" da preimenujemo u "Groblje Linkova"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tako je!Imam ideju mogli bi temu " Internet Radio Televizija" da preimenujemo u "Groblje Linkova"
Mozes da me kontaktiras na Skype ja ti u udarnom terminu sa telefonom snimim koji oces kanal ti biraj dam ti snimak od 5 minuta pa ti posaljem na Skype da se uvjeris... mozes dat i tvoj bilo koji stream tv program mislim ako mislis da ja simuliramSvaka ma bas svaka lista navece trza koja je javna i u to me niko ne moze ubjediti da nije tako.Radi jedino do 16 h ujutro rade sve,
a poslije pogotovo u udarnim terminima nema sanse da odgledas npr. utakmicu.Tako je i dosta sa onima koje nisu objavljene.A posto je lista napravljena iz vise izvora moze se dogoditi da i jedan izvor radi, a recimo dva ili tri ne
Postavljeno je ili unisteno od kako kontroliram i sve ih imam u kompu govorim o listama koje su bile u hideMozes da me kontaktiras na Skype ja ti u udarnom terminu sa telefonom snimim koji oces kanal ti biraj dam ti snimak od 5 minuta pa ti posaljem na Skype da se uvjeris... mozes dat i tvoj bilo koji stream tv program mislim ako mislis da ja simuliram
Pozdrav
moze jedna koja ne trza uvečeMozes da me kontaktiras na Skype ja ti u udarnom terminu sa telefonom snimim koji oces kanal ti biraj dam ti snimak od 5 minuta pa ti posaljem na Skype da se uvjeris... mozes dat i tvoj bilo koji stream tv program mislim ako mislis da ja simuliram
Uglavnom moje liste sto ja imam dal je udarni termin ili ne kod mene radi sve perfektno .. pa svaki Dan do kasno u Noc cerka gleda na smart tv-u
Pozdrav