Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
10.05.2014
Poruka
75
dali mi moze neko reci kako da sredim to seckanje kada gledan mase kanale stalno mi prekida

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Sota, treba da te pitam nesto vazno, na PM, ali ne mogu da ti posaljem pitanje. Vrlo je bitno (za mene), treba mi pomoc. Samo da pogledas jednu sliku.

Učlanjen(a)
01.12.2014
Poruka
155
pitanje i od mene vezano za seckanje ,nadjem neki kanal probam ga na laptopu vlc i tako reci ne mozes gledati .taj isti kanal ubacim u android tv box radi super laptop je duo core 3gb rama ,box je quad core 2 gb rama internet je isti i oba uredjaja su bezicno povezana na isti ruter e sad pitanje zbog cega je da napomenem da se desava da neki kanali i na boxu stekaju al vecina ih radi odlicno

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Ja sličan problem imam na kompu. Tačnije imao sam dok nisam provalio da problem nije uvek do liste, ponekad je i do mog provajdera Telekoma. Oni imaju neki problem sa nekim serverima koji su locirani u inostranstvu. Onda sam probao da kanale koji štekaju gledam preko nekog proxyja - radili su kao sat! Bezbroj puta sam napadao likove id kojih sam kupovao liste da reše problem da bi na kraju suvatio da problem nije do njih. Sad koristim proxy stalno pa se takvi problemi više uglavnom ne javljaju. Kad se pojave znam da je do liste pošto sam faktor Telekom korišćenjem proxyja isključio. Znači probaj da koristiš proxy. Možda ti to reši problem. Mada čudno mi da ti na boxu dobro radi a na kompu ne.

Član
Učlanjen(a)
02.03.2013
Poruka
140
pitanje i od mene vezano za seckanje ,nadjem neki kanal probam ga na laptopu vlc i tako reci ne mozes gledati .taj isti kanal ubacim u android tv box radi super laptop je duo core 3gb rama ,box je quad core 2 gb rama internet je isti i oba uredjaja su bezicno povezana na isti ruter e sad pitanje zbog cega je da napomenem da se desava da neki kanali i na boxu stekaju al vecina ih radi odlicno
pot player resava problem

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
vrlo moguce da ti je do antivirusa i firewalla ako ima mogucnost da puziras zastitu probaj tako kako ce ti raditi

Natrag