Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To mozes jedino sredit ako nadjes nove liste ili ako ti neko posalje jer vjerovatno te sto imas su javne pa je i pitanje vremena do kad ce radit pozzdali mi moze neko reci kako da sredim to seckanje kada gledan mase kanale stalno mi prekida
pot player resava problempitanje i od mene vezano za seckanje ,nadjem neki kanal probam ga na laptopu vlc i tako reci ne mozes gledati .taj isti kanal ubacim u android tv box radi super laptop je duo core 3gb rama ,box je quad core 2 gb rama internet je isti i oba uredjaja su bezicno povezana na isti ruter e sad pitanje zbog cega je da napomenem da se desava da neki kanali i na boxu stekaju al vecina ih radi odlicno
Nagradno pitanje......
Koji je clan na nasem forumu Restrimer Hunter .....
Ko pogodi dobije kvalitetnu listu,moze i par komada......ucestvuju svi osim losmija......
pa on j napravio tu skriptu, mislim za taj lov...ucestvuju svi osim losmija..ako je tako onda je losmij taj hunter
Uglavnom da ali u mom slučaju ni pot nije bio od koristipot player resava problem
vrlo moguce da ti je do antivirusa i firewalla ako ima mogucnost da puziras zastitu probaj tako kako ce ti raditipitanje i od mene vezano za seckanje ,nadjem neki kanal probam ga na laptopu vlc i tako reci ne mozes gledati .taj isti kanal ubacim u android tv box radi super laptop je duo core 3gb rama ,box je quad core 2 gb rama internet je isti i oba uredjaja su bezicno povezana na isti ruter e sad pitanje zbog cega je da napomenem da se desava da neki kanali i na boxu stekaju al vecina ih radi odlicno