Ovako:
Jel tvoja mora biti uvijek zadnja???
Kad god se pojavis ovdje prepires se sa clanovima foruma tj. Na tvoje prozivke i ponasanje se nadovezu komentari clanova koji se osjecaju prozvanima i tako danima ...
U narednom periodu ne budes li se primjerno ponasao na SF Forumu shodno pravilima SF Foruma slijede sankcije.
Poslijednja OPOMENA
Pozdrav
Ovako, krajnje je vreme da neko normalan(?),se obrati ovde i ukaže na ovo obesmišljavanje dotičnog foruma,tačnije teme koja ima za cilj da mlađi članovi uz pomoć,nas starijih nešto nauče(naravno dozirano,a ne sve odjednom).
Elem,
Pojedini moderatori,nemajući dovoljno znanja ,a iskustva na pretek,sa drugih foruma ,misle da su bogom dani da ovde dele lekcije,kako su oni sve i svja ,a pritom zaboravljaju njihovu glavnu funkciju ovde,da drže red i mir,kako bi ovaj forum (ako ga i dalje mogu tako nazvati)vrši funkciju zbog koje je i napravljen.
Ako neko ima preko 50 godina i pritom se spušta na nivo ove dece,koja su žedna znanja,a ne prepisivanja,i taj isti to koristi deleći svoje prepisivanje,a ne pokazujući pritom znanje,taj ne da ne treba da bude neki"Moderator",nego taj isti ne zaslužuje da bude na ovom forumu...
Ja ovde priznajem samo znanje koje se vrlo lako vidi,a i prenosi,a to,liste ja tebi i ti meni i te stvari to,niti je mesto niti ima smisla.
Ako mislite da ovaj deo foruma ima nekog smisla,onda se svi vi upitajte da li je pravi naziv,ili treba da se zove"Sota i prijatelji"...
?????Pozdrav od starog člana...