Član
- Učlanjen(a)
- 29.07.2010
- Poruka
- 693
a Zuga i ja ni na more.Hehe, neko ima i po par hiljada listi, tako da ih unistavanje ne dotice, opasni su ovi krekeri.
pozdrav Bratislave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a Zuga i ja ni na more.Hehe, neko ima i po par hiljada listi, tako da ih unistavanje ne dotice, opasni su ovi krekeri.
Hoćeš reći hvalisanje + zavist= lista CVRC,a u drugu ruku kada bi sve uvek radilo izgubila bi se poenta i draž(mislim na nas kojima je ovo jedna vrsta hobija). Ipak zamolio bi majstore da ne preteruju.Treba u svemu biti umerenKad shvatite da sve sto valja a objavi se javno nije postavljeno zbog onih koji to nemaju vec zbog onih koji to imaju manje cete se nervirati U svakom slucaju cim vidite nesto objavljeno na forumu a vi to imate mozete odmah desni klik na tu listu i delete. Sve ovo se vec desavalo a i desice se opet za neko vreme. Zato samo opusteno
Ne zaboravi +biznis. Ima i toga. Ehh kad se setim gde sam bio pre godinu dana... u totalnom mraku Odavno imam i vise nego sto mi treba a ovaj hobi je prava zaraza. Sto vise imas to manje gledas i trazis i trazis ...Hoćeš reći hvalisanje + zavist= lista CVRC,a u drugu ruku kada bi sve uvek radilo izgubila bi se poenta i draž(mislim na nas kojima je ovo jedna vrsta hobija). Ipak zamolio bi majstore da ne preteruju.Treba u svemu biti umeren
Ja sam još uvek pripravnik Pozdrav za sve prave članove SF
Kad shvatite da sve sto valja a objavi se javno nije postavljeno zbog onih koji to nemaju vec zbog onih koji to imaju manje cete se nervirati U svakom slucaju cim vidite nesto objavljeno na forumu a vi to imate mozete odmah desni klik na tu listu i delete. Sve ovo se vec desavalo a i desice se opet za neko vreme. Zato samo opusteno
Sve stoji sto ste rekli,ali razmislite dali bi znali sta treba da trazite i kako liste i strimovi izgledaju da ih nije neko objavio.Hoćeš reći hvalisanje + zavist= lista CVRC,a u drugu ruku kada bi sve uvek radilo izgubila bi se poenta i draž(mislim na nas kojima je ovo jedna vrsta hobija). Ipak zamolio bi majstore da ne preteruju.Treba u svemu biti umeren
Ja sam još uvek pripravnik
Pozdrav za sve prave članove SF