Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A bre Sota pa na Beotelu samo par kanala kojih nema nigde. Oni drugi provajderi su mnogo bolji.Ovako drugari
Oni koji su dobili Beotelnet nek uzivaju u gledanju i naravno exenet....mada ima jos svasta nesta ali za sada to je sto je
Toliko u ovom javljanju
Pozdrav
Ima tu istine pogotovo albanski Server koji nudi Arene Full HDA bre Sota pa na Beotelu samo par kanala kojih nema nigde. Oni drugi provajderi su mnogo bolji.
Ovako drugari
Oni koji su dobili Beotelnet nek uzivaju u gledanju i naravno exenet....mada ima jos svasta nesta ali za sada to je sto je
Toliko u ovom javljanju
Pozdrav
Obicno saljem na 1-2 clana ovog puta sam poslao na 5 clanova ko vjeruje ko ne??A mogu i da slikam status .. momentalno jedan na statusu ...kao dokaz da se ne misli suprotno od onog sto tvrdim tako da normu sam ispuniosota jel moze exenet moram ovako ne mogu ti posaljem PP
Obicno saljem na 1-2 clana ovog puta sam poslao na 5 clanova ko vjeruje ko ne??A mogu i da slikam kao dokaz da se ne misli suprotno od onog sto tvrdim tako da normu sam ispunio
Pozdrav Sorry
Ima tu istine pogotovo albanski Server koji nudi Arene Full HD
Joj sto volim ovaj rezim liste pronalazim a ja lezim
Pozdrav