- Učlanjen(a)
- 26.03.2010
- Poruka
- 4.536
Hvala,ja skroz zaboravio za tu apk.Za android imaš aplikaciju tapatalk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala,ja skroz zaboravio za tu apk.Za android imaš aplikaciju tapatalk.
Sacekaj 24 sata pisem ti iz osobnog iskustva ... kod mene je isti taj problem bio i nakon 24 sata sve radi ... kod mene nije bio samo jedan nalog u pitanju vremenski 2-3 naloga ..znaci od kad si to sve odradio sacekaj 24 sata da prodjupomagajte....dobio sam d3go kor.ime i sifru instalirao sam aplikaciju u box-u
Tonbux ® TV BOX MXQ Quad Core Smart Box Android 4.4 KitKat 1.5 GHz XBMC KODI CPU Amlogic S805 1GB/8GB Fully Loaded prihvatio je kor.ime i sifru ton imam ali nemam sliku sta moze da bude?zasto mi nedaje sliku?molim za pomoc...hvala unapred
Ja sam isto poludio kad sam imao taj problem.ma jok sve sam to uradio pre 5 dana nista ton ide slika ne a da resetujem box sta ti kazes Sota?
Hvala sota sad cu da probam...Ja sam isto poludio kad sam imao taj problem.
Probavao Verimatrix tako mislim da se zove ponovo da instaliram sto je uspjesno proslo ali nista nije pomoglo pa sam drugi Dan probao ponovo da se ulogujem nakon sto su 24 sata prosla i gle sve radi e sad kod drugog naloga ista stvar al mi bilo poznato pa sam pricekao i kako sam vec napisao sve radi
Sto se tice reset boxa pa jbg probaj mislim da nista ne gubis?? A u drugom slucaju ako nakon Reset nece nek dotican od kog si dobio nalog kontaktira D3go i nek ih pita u cem je problem i nek ti prenese njihov odgovor
Pozdrav
Hvala na odgovoru i svim ostalim clanovima hvala.Do flesa 100 posto. Vidim da je to neki genericki usb. Probaj drugi fles, 100 posto ce raditi.
Da nije pogresna aplikacija. Ima ih dve za ForkPlayer, jedna za modele pre 2014 godine i jedna za novije modele.Hvala na odgovoru i svim ostalim clanovima hvala.
2 flesa je do sad probao nece pa nece evo upravo se cujem sa njim preko Viber-a
Pozdrav
pomagajte....dobio sam d3go kor.ime i sifru instalirao sam aplikaciju u box-u
Tonbux ® TV BOX MXQ Quad Core Smart Box Android 4.4 KitKat 1.5 GHz XBMC KODI CPU Amlogic S805 1GB/8GB Fully Loaded prihvatio je kor.ime i sifru ton imam ali nemam sliku sta moze da bude?zasto mi nedaje sliku?molim za pomoc...hvala unapred
Preko Smart develop acc nije uspio nece... pa je Fork instaliraoDa nije pogresna aplikacija. Ima ih dve za ForkPlayer, jedna za modele pre 2014 godine i jedna za novije modele.