Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
274
pomagajte....dobio sam d3go kor.ime i sifru instalirao sam aplikaciju u box-u
Tonbux ® TV BOX MXQ Quad Core Smart Box Android 4.4 KitKat 1.5 GHz XBMC KODI CPU Amlogic S805 1GB/8GB Fully Loaded prihvatio je kor.ime i sifru ton imam ali nemam sliku sta moze da bude?zasto mi nedaje sliku?molim za pomoc...hvala unapred

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Tonbux ® TV BOX MXQ Quad Core Smart Box Android 4.4 KitKat 1.5 GHz XBMC KODI CPU Amlogic S805 1GB/8GB Fully Loaded prihvatio je kor.ime i sifru ton imam ali nemam sliku sta moze da bude?zasto mi nedaje sliku?molim za pomoc...hvala unapred
Sacekaj 24 sata pisem ti iz osobnog iskustva ... kod mene je isti taj problem bio i nakon 24 sata sve radi ... kod mene nije bio samo jedan nalog u pitanju vremenski 2-3 naloga ..znaci od kad si to sve odradio sacekaj 24 sata da prodju

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
ma jok sve sam to uradio pre 5 dana nista ton ide slika ne a da resetujem box sta ti kazes Sota?
Ja sam isto poludio kad sam imao taj problem.
Probavao Verimatrix tako mislim da se zove ponovo da instaliram sto je uspjesno proslo ali nista nije pomoglo pa sam drugi Dan probao ponovo da se ulogujem nakon sto su 24 sata prosla i gle sve radi e sad kod drugog naloga ista stvar al mi bilo poznato pa sam pricekao i kako sam vec napisao sve radi
Sto se tice reset boxa pa jbg probaj mislim da nista ne gubis?? A u drugom slucaju ako nakon Reset nece nek dotican od kog si dobio nalog kontaktira D3go i nek ih pita u cem je problem i nek ti prenese njihov odgovor
Pozdrav

Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
274
Ja sam isto poludio kad sam imao taj problem.
Probavao Verimatrix tako mislim da se zove ponovo da instaliram sto je uspjesno proslo ali nista nije pomoglo pa sam drugi Dan probao ponovo da se ulogujem nakon sto su 24 sata prosla i gle sve radi e sad kod drugog naloga ista stvar al mi bilo poznato pa sam pricekao i kako sam vec napisao sve radi
Sto se tice reset boxa pa jbg probaj mislim da nista ne gubis?? A u drugom slucaju ako nakon Reset nece nek dotican od kog si dobio nalog kontaktira D3go i nek ih pita u cem je problem i nek ti prenese njihov odgovor
Pozdrav
Hvala sota sad cu da probam...

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240

idi u aplikacije pa u d3go aplikaciji obris sve podatke i kes da ga vrati na pocetna podesavanja pa se onda ponovo loguj to po nekad pomaze
neki problem aplikacije od svih provajdera imaju sa box uredjima dok na mobilnim i tabletima rade bez problema

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Da nije pogresna aplikacija. Ima ih dve za ForkPlayer, jedna za modele pre 2014 godine i jedna za novije modele.
Preko Smart develop acc nije uspio nece... pa je Fork instalirao
USB/
Userwidget
i nece ... kaze da misli da je instalirao za novije modele sad bas pisemo o tom svemu ... mada je instalirao ssiptv i smart tv to je ok ali taj Fork nece jbg

Pozdrav

Poslednja izmena:
Natrag