Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
139
Zaista ti je cudan komentar.Pa "uzivaces" kako ti kazes jako kratko,cim se objavilo javno,a lepo je receno da se ovakve liste ne objavljuju javno.
Sve sto je dobro i javno se objavi znamo sta slijedi, i svaki put se razocaram, a kada se unisti lista sa arenama onda sam zalostan cijeli dan, nisam ovu listu ima o ali sam je lako nasao i znam da da nece dugo trajati

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Sve sto je dobro i javno se objavi znamo sta slijedi, i svaki put se razocaram, a kada se unisti lista sa arenama onda sam zalostan cijeli dan, nisam ovu listu ima o ali sam je lako nasao i znam da da nece dugo trajati
Dao bog da ovde na forumu postoje ljudi koji znaju puno toga sto ovaj forum izdvaja po kvalitetu od drugih. I zahvaljujuci njima ARENE RADE.
Treba prelistati i sve je vec dostupno ili skoro dostupno svima.Tako da nijedan clan nije zavistan od listi za jednokratnu upotrebu

Prilozi

• arena1.JPG
    arena1.JPG
    110,7 KB · Pregleda: 114
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Dao bog da ovde na forumu postoje ljudi koji znaju puno toga sto ovaj forum izdvaja po kvalitetu od drugih. I zahvaljujuci njima ARENE RADE.
Treba prelistati i sve je vec dostupno ili skoro dostupno svima.Tako da nijedan clan nije zavistan od listi za jednokratnu upotrebu
jooooooooooj koliko arena imas...:mig:

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
da, sve su razlicite ip adrese, sistem je isti za pristup, a to je propust programera (ili je isti programer pisao kodove) jedino ne mogu da to sto imam sa mojim principom prenesem na resiver i sve kanale da gledam na TV-u

Daj i nama te Arene na PP, da ih i mi malo gledamo, a ne da ih ti držiš samo za sebe. Budi malo Robin Hud, daj i nama nešto...Pozzz

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Daj i nama te Arene na PP, da ih i mi malo gledamo, a ne da ih ti držiš samo za sebe. Budi malo Robin Hud, daj i nama nešto...Pozzz
hehe pa ti jos uvek verujes u bajke o Robin Hudu da mi je 10 evra mesecno da bacim u bunar podigao bi ja na server tih 20-30-tak kanala koji se gledaju stavio na p2p i bilo bi onda svima freeeeeeeeeeeeeee dostupno a ovi prevaranti bi mogli da pogase svoje servise..........pa onda neka bugarin i njemu slicni dele koliko hoce po celom svetu

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Nova hapšenja u Holandiji zbog CS

hacker_2621842b.jpg

U ponedjeljak, 14 aprila,Holandska policija uhapsila je 33-godišnjeg muškarca iz Apeldoorna u vazdušnoj luci Schiphol. On je viđen kao jedan od ključnih osumnjičenika u slučaju prevare deljenja kartica. U jesen 2013, bilo je sedam osumnjičenih i uhapšenih u ovoj istrazi. Policija i državno tužilaštvo istočnog dela Holandije dugo su sudelovali u istraživanju deljenja kartica i prevara. To je učinjeno u odgovoru na izveštaj dva Holandska provajdera usluga i Irdeto. 3.decembra 2013 uhapšena su četiri muškarca i jedna žena iz Enschedeu, Haagu i Vlagtweddeu. Ranije, dve žene iz Enschede takođe uhapšen.33-godišnjak iz Apeldoorna na ulasku u Holandiju,nakon provjere pasoša,policija ga je uhapsila. Istraga je još uvek u toku, policija,je rekla je da se još uvek radi na identifikaciji ljudi koji su kupili usluge card-sharing pretplate.

(sat-universe.com)

Natrag