Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
2.173
u čemu je fora
Trajace kolko da se skuva kafa, cim se javno objavljuje. Pobogu do sada xxx puta pisano da se ne stavlja ta vrsta kanala javno..Treba da vam bude jasno da ti isti ljudi koji drze te servere su na SVIM NASIM FORUMIMA PRISUTNI.
u čemu je fora pa ovi kanali rade svega nekoliko sekundi i onda se ponovo učitavaju

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
139
Trajace kolko da se skuva kafa, cim se javno objavljuje. Pobogu do sada xxx puta pisano da se ne stavlja ta vrsta kanala javno..Treba da vam bude jasno da ti isti ljudi koji drze te servere su na SVIM NASIM FORUMIMA PRISUTNI.

upravo tako slucajno sam na drugom forumu naletio gdje je okaceno javno, to moze uraditi onaj ko ima zla u sebi da kipi kao kafa, nemam dobrih listi a ono sto dobijem dam samo bratu i to kada vidi pa trazi, pod jedan da sacuvam bratske odnose a pod dva vjerujem mu "ko bratu"
Nemojte protiv sebe......

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Kako uništiti ovu reklamu za totent,smeta nevidim pola foruma.Probao sam s ADBLOK PLUS ali neradi ili neznam da nastavim.
Provaj ovako,Ides desnim klikom na VIEW PAGE INFO,pa onda na MEDIA,pod ADRESS nadjes gde ti se nalazi ta Torrent reklama,zakacis dole gde pise BLOCK IMAGES,poslije toga SAVE AS i trebalo bi da radi i sa zelenom pozadinom....(kod mene 100% radi nema nicega jedino sto je sa tim potezom skinuta i ona reklama o nagradnom putovanju,valjda su povezane,provajte ako vam uspije placate pivo)

Poslednja izmena:
Natrag