- Učlanjen(a)
- 18.10.2015
- Poruka
- 36
Znaci trebam 100 postova, uh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OvakoOd danas HRT ima i novu multimedijsku uslugu - HRTi - s pomoću koje će korisnici moći uživo gledati i slušati televizijske i radijske sadržaje na računalima te tabletima i pametnim telefonima.Nova usluga nudi proširenu bazu radijskih i televizijskih emisija na zahtjev, kao i neke ekskluzivne sadržaje poput dramskih serija i dokumentaraca.HRTi trenutačno je dostupan za android pametne telefone, tablete te računala, a uskoro će biti dostupan i korisnicima iOS-a.
Usluga je besplatna, a registrirati se možete putem web obrasca ili vašeg Facebook računa.
Ja sam skinuo za android i ugodno sam iznenađen!
A šta mogu kad sam i sa malim stvarima zadovoljan-nema kanala poput h2 history,sk,arena itd.Registr.sam se preko web obrasca ne fejsa,kanali su dobre kvalitete i kreću odmah.Ovako
Ako si se zbog ovih par kanala odusevio svaka cast
Pogledajte prilog 82917
Jer ja ne vidim vise kanala.
2) Na samoj aplikaciji nije moguca registracija sve se uredno ispuni al kad zelis da posaljes da si se registrovao nece da posalje ... zato si se vjerovatno registrirao preko Facebook??? Kao i ja sto sam preko Facebook-a.
3) kad zelim u Aplikaciji da upisem moj Facebook nalog nece da prihvati.
4) Preko sajta za jedan kanal da ucita treba podugo vremena samo buferuje i buferuje e sad kad to odradi imas ovu sliku Crn ekran bez slike i tona
Pogledajte prilog 82918
I ovu
Pogledajte prilog 82919
Nisam goru stvar vidio kako aplikaciju tako i njihov sajt.
Slika same aplikacije
Pogledajte prilog 82920
Koja ne podrzava prijavu
Mozda grijesim ali... da sam znao to nebi nikad na svoj telefon instalirao ... i nakon ove poruke slijedi Delete.
Volio bih da grijesim i da me neko od vas ispravi???
Pozdrav
Samo da dodam da ova APK u Pro verziji ima loop opciju koja radi perfektno.Ima raznoraznih aplikacija po meni najbolja
Pogledajte prilog 82921
Za unosenje lista koje ste stavili na vas telefon izmedjuostalog lista koja je kreirana kao (xspf)
Pogledajte prilog 82922
Uz Logo znake
Pogledajte prilog 82923
Separat URL unosenje
Svakom se nesta svidja i na neki svoj nacin
Pozdrav
Pozz Sota! Jel me možeš "oduševit" sa nekom tvojom listom na pp?!MolimOvako
Ako si se zbog ovih par kanala odusevio svaka cast
Pogledajte prilog 82917
Jer ja ne vidim vise kanala.
2) Na samoj aplikaciji nije moguca registracija sve se uredno ispuni al kad zelis da posaljes da si se registrovao nece da posalje ... zato si se vjerovatno registrirao preko Facebook??? Kao i ja sto sam preko Facebook-a.
3) kad zelim u Aplikaciji da upisem moj Facebook nalog nece da prihvati.
4) Preko sajta za jedan kanal da ucita treba podugo vremena samo buferuje i buferuje e sad kad to odradi imas ovu sliku Crn ekran bez slike i tona
Pogledajte prilog 82918
I ovu
Pogledajte prilog 82919
Nisam goru stvar vidio kako aplikaciju tako i njihov sajt.
Slika same aplikacije
Pogledajte prilog 82920
Koja ne podrzava prijavu
Mozda grijesim ali... da sam znao to nebi nikad na svoj telefon instalirao ... i nakon ove poruke slijedi Delete.
Volio bih da grijesim i da me neko od vas ispravi???
Pozdrav
daj udp za svi novi
Najbolji nema sta,i epg radi perfektno u najnovijoj verzijiIma raznoraznih aplikacija po meni najbolja
Pogledajte prilog 82921
Za unosenje lista koje ste stavili na vas telefon izmedjuostalog lista koja je kreirana kao (xspf)
Pogledajte prilog 82922
Uz Logo znake
Pogledajte prilog 82923
Separat URL unosenje
Svakom se nesta svidja i na neki svoj nacin
Pozdrav