- Učlanjen(a)
- 05.05.2010
- Poruka
- 1.533
Jel uhvatio novu bunga bunga.Ja bih rekao da se ulozen trud i vrijeme isplati ................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel uhvatio novu bunga bunga.Ja bih rekao da se ulozen trud i vrijeme isplati ................
Ukljuci opciju LOOP.moze li mi neko reci ima li neka opcija u vlc-u da mi zaustavi mjenjanje kanala tj automatsko prebacivanje,mislio sam prvo da je do liste ali nekad gledam 10min normalno a nekada mi stalno prebacuje,zna li neko u cemu je problem
moze li mi neko reci ima li neka opcija u vlc-u da mi zaustavi mjenjanje kanala tj automatsko prebacivanje,mislio sam prvo da je do liste ali nekad gledam 10min normalno a nekada mi stalno prebacuje,zna li neko u cemu je problem
Ne kontam bas... Zasto to kazes u ovom kontekstu?Kazu ljudi da slika govori 1000 reci,sta ti mislis?
I tamo nema objasto kako mogu da nagjem cccam ili c linii :/ ako neko moze nakratko da objasni ili da da neki tutorijal za to kako se radi bilo bi lepo...Imas pod temom Satelitska tv i kljucevi.
Simnes taj program ubacis ip rang neke drzave primer portugal i pustis da skenira cekas da se pojavi configuration i hardisk ili hardisk i root dvoklik na config...ili root i tuka lezi zajakot, e sad cim udjes u cccam.cfg nije samo da izkopiras c ili n liniju ima i tu procedure da bi je koristio od sad pa nadalje i u buduce.I tamo nema objasto kako mogu da nagjem cccam ili c linii :/ ako neko moze nakratko da objasni ili da da neki tutorijal za to kako se radi bilo bi lepo...