- Učlanjen(a)
- 08.06.2015
- Poruka
- 159
Najbolji je BigTV i najjeftinijiVidim ima u oglasima dosta lista da se nude sta vrjedi platiti da se ima dobar stabilan paket sa Arenama i nasim programima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najbolji je BigTV i najjeftinijiVidim ima u oglasima dosta lista da se nude sta vrjedi platiti da se ima dobar stabilan paket sa Arenama i nasim programima?
vec su objavljeni ti strimovi koriste orion i kbc samo im kbc ne radi barem kod mene hehe pozzPa nema veze naravno... povadit ce se strimovi stavit javno onda niko nece gledat ... cao bela..
Pozdrav
evo i "narodne":Danas je jedan od onih dana....
Taman zavrsavam "svezu" play listu za Kodi....i rekoh da se uvalim u krevet i da vrtim malo neke dokumentarce...kad pogledam, ne jedna, ne dve...vec tri liste odose bogu na istinu.
Ako neko ima neki user/pass za radiokafic, balkanstream i onu..."narodnu" ili kako se vec zove lista i voljan je da podeli, bio bih mu veoma zahvalan. Ako ne...i to cu razumeti
Hvala unapred.
![]()
mozda jes radila od tad al zapisi datum do kad je radila haha pa imam i ja rade vec pola godine hahahahahaevo i "narodne":
***Hidden content cannot be quoted.***
radi jos od 29.08.2015, a mozda i ranije...Pozz
Jel moguće da za ovo vreme nisi naučio gde se stavljaju strimovi a gde komentari.evo i "narodne":
***Hidden content cannot be quoted.***
radi jos od 29.08.2015, a mozda i ranije...Pozz
nista. jedino stabilno je nettv samo sto nemaju arene a to vec ima free par godinaVidim ima u oglasima dosta lista da se nude sta vrjedi platiti da se ima dobar stabilan paket sa Arenama i nasim programima?