- Učlanjen(a)
- 08.06.2015
- Poruka
- 159
Najbolji je BigTV i najjeftinijiVidim ima u oglasima dosta lista da se nude sta vrjedi platiti da se ima dobar stabilan paket sa Arenama i nasim programima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najbolji je BigTV i najjeftinijiVidim ima u oglasima dosta lista da se nude sta vrjedi platiti da se ima dobar stabilan paket sa Arenama i nasim programima?
vec su objavljeni ti strimovi koriste orion i kbc samo im kbc ne radi barem kod mene hehe pozzPa nema veze naravno... povadit ce se strimovi stavit javno onda niko nece gledat ... cao bela..
Pozdrav
evo i "narodne":Danas je jedan od onih dana....
Taman zavrsavam "svezu" play listu za Kodi....i rekoh da se uvalim u krevet i da vrtim malo neke dokumentarce...kad pogledam, ne jedna, ne dve...vec tri liste odose bogu na istinu.
Ako neko ima neki user/pass za radiokafic, balkanstream i onu..."narodnu" ili kako se vec zove lista i voljan je da podeli, bio bih mu veoma zahvalan. Ako ne...i to cu razumeti
Hvala unapred.
mozda jes radila od tad al zapisi datum do kad je radila haha pa imam i ja rade vec pola godine hahahahahaevo i "narodne":
***Hidden content cannot be quoted.***
radi jos od 29.08.2015, a mozda i ranije...Pozz
Jel moguće da za ovo vreme nisi naučio gde se stavljaju strimovi a gde komentari.evo i "narodne":
***Hidden content cannot be quoted.***
radi jos od 29.08.2015, a mozda i ranije...Pozz
nista. jedino stabilno je nettv samo sto nemaju arene a to vec ima free par godinaVidim ima u oglasima dosta lista da se nude sta vrjedi platiti da se ima dobar stabilan paket sa Arenama i nasim programima?