Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
Pa pazi, ovo što sam ti ja napisao je 1000% tako.
E, sad, što to svi ne poštuju, to je druga priča.
Prvi ne poštuju proivođači HDD/USB diskova/SD kartica. Kod njih je isto 1GB=1000MB. Kupiš hard od 80GB, a imaš 72/73 GB... od 160 imaš nekih 120 GB, na 1TB mogu da zamislim koliko kradu.
Nisu loši ti speedtest....i slicni ali jedan od najboljih nacina da testiras brzinu download- a je :
Kod:
http://www.ubuntu.com/download/desktop
pustis da krene ovaj iso i za par sec. bude ti sve jasno ;)

Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
1.828
Pa pazi, ovo što sam ti ja napisao je 1000% tako.
E, sad, što to svi ne poštuju, to je druga priča.
Prvi ne poštuju proivođači HDD/USB diskova/SD kartica. Kod njih je isto 1GB=1000MB. Kupiš hard od 80GB, a imaš 72/73 GB... od 160 imaš nekih 120 GB, na 1TB mogu da zamislim koliko kradu.
meni je gore bilo kada sam kupio prvi komp koji je imao hard disk 40 gb , uvijek sam morao da brisem neke filmove ili pjesme
sada je to mnogo bolje :D

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Nisu loši ti speedtest....i slicni ali jedan od najboljih nacina da testiras brzinu download- a je :
Kod:
http://www.ubuntu.com/download/desktop
pustis da krene ovaj iso i za par sec. bude ti sve jasno ;)
Bravo,meni moj provajder daje link od FTP servera da povlacim isto neke iso fajlove koji su ogromni i tacno sto kazes to najpreciznije kaze koliku brzinu imas...tako i merim brzinu :)

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Onda, ja da priznam, da mi ona sedamnaesta vrana stoji na jednoj nozi ! :roll::roll:
Znate ono - Amer, Rus i Mujo, avioni, brodovi i polni organ ! :roll:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
jedan objašnjava koliko bajt ima bita a drugi koliko kilo ima u mega pa se čude što nije isto
:beee:
da ne bi i ja pametovao :D
bit, bajt kilo,mega
Slažem se. S tim da je do tih kibi, mibi, gibi i ostalih došlo baš zbog optužbi za "krađe" proizvođača HDD-ova, jer su oni zaokruživali na 1000. Tako im je više odgovaralo. Onda su legalizovali da te krađe legalizuju tako što su osmislili bibite, kibite...
Pitam se samo, do kada će se prozvođači RAM memorije pridržavati onog 1024???

Učlanjen(a)
27.05.2014
Poruka
63
dali ako najdem ip od statican dreambox (satelit da nije so motor) mogu da gledam kogaj sakam bez problem ?

Natrag