Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2013
- Poruka
- 1.786
Jos ga malo nategni i doci ces na 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jos ga malo nategni i doci ces na 30
Haha dosta gubis na wireless jos ako imas na routeru 3 internet prikljucka onda jos malo gubis na jacini ... ma nebitno sad sam dobio apetit da pojedem jednu pizzaJos ga malo nategni i doci ces na 30
Naravno,stoji sve....znas onu cuvenu:Ne mere to bez kabla bolanHaha dosta gubis na wireless jos ako imas na routeru 3 internet prikljucka onda jos malo gubis na jacini ... ma nebitno sad sam dobio apetit da pojedem jednu pizza
Pozdrav
Vidi se da ti je tas sa slike u rodu...samo na hranu mislis i posten svet navodis na blud hihi ja sam bajo moj za pola godine sa 130 stjero na 90 a pre toga sam tako ko ti u ocima samo pice zamisljo@Sota i nije ti neki net ali sto je dobra ona pizza na reklami
Jel moze to da se odnese u neki servis da mi odrade posto nemam lemilicu?I u kakav servis da idem?Pa ako si samo to otkinuo, zalemi je opet gdje je bila i rijesen poblem
pa bilo koji electro servis samo nemoj kod limara oni imaju lemilice za oluke (sprže ti onda ceo box )Jel moze to da se odnese u neki servis da mi odrade posto nemam lemilicu?I u kakav servis da idem?