- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ma sta da ti kazem i jest smece i nije .ono sto pise na njemu kao ful hd i tako sto su ga nakitili tim slovima nije nista tacno , moj ima dvbt mpg4 i tu nije los samo mi treba antena malo jaca da bi mogao hvatat hrvate jer ja sam ipak u sredini bih ,a sa obicnom antenom imam 5 hrvatskih al sto se tice iptv nemam nekih prekidanja jest da ima mana al stacu hehe ,nece mi epg na progdvb i kad mi vrti liste tipa .m3u8 samo mi ponavlja svakih deset sekundi dok mi je na xbmc sve radilo al kad god izadjem iz xbmc vrati se na tvornicke postavhe tacno ludo hahahaha nije on dzaba kineski hahahakoliko ja vidim svima sve radi na telefonu a svi imaju problema sa boxom, znači kinezi su nam prodali smeće. Vrtim antunu benchmark neki dan i ovaj pokaže preko 42000 nekih poena jedan od jačih uređaja na hemisferi a nije ničemu. Znači stavio najnoviji i najstabilniji image. Ljudi bježite od toga. Da napomenem da taj isti antunu za mobitel kaže 18000, ne znam uopće šta je to. Na boxu mi i video šteka, a ne stream
Ja nemam problema sa epg u progdvb pod androidbox (android tv 5.0). Samo dok updatujem epg nesmem da menjam kanal jer inaca zaglavi i moram da ristartujem box.jel ima iko problema sa epg na progdvb android kad hocu da izvrsim update epg mi dodje do 98 posto i izađe mi iz aplikacije to mi se desava na android boxu dok na telefonu radi normalno epg ,tacno ne znam do cega je hm
http://www.progdvb.com/progtva.html
ma sta da ti kazem i jest smece i nije .ono sto pise na njemu kao ful hd i tako sto su ga nakitili tim slovima nije nista tacno , moj ima dvbt mpg4 i tu nije los samo mi treba antena malo jaca da bi mogao hvatat hrvate jer ja sam ipak u sredini bih ,a sa obicnom antenom imam 5 hrvatskih al sto se tice iptv nemam nekih prekidanja jest da ima mana al stacu hehe ,nece mi epg na progdvb i kad mi vrti liste tipa .m3u8 samo mi ponavlja svakih deset sekundi dok mi je na xbmc sve radilo al kad god izadjem iz xbmc vrati se na tvornicke postavhe tacno ludo hahahaha nije on dzaba kineski hahaha
Ma dal je moguce da te zatrpavaju listama,prosto ne mogu da verujem da ima takvih?Neka se javi onaj od koga sam ja dobio tu balkansku listu da mi pošalje još jednu rezervnu, jer kolko vidim ovi Sirijci bi mogli da mi se nakaće na staru. Zaboravio sam tko mi ju je poslao, pošto svaki dan dobivam na desetke listi na pm. Samo mi zatrpavate sandučić, ljudi pa kuda ću sa svim tim listama. Morat ću uzet bunt papira pa da si isprintam, nestane mi više na disk
Ja nemam problema sa epg u progdvb pod androidbox (android tv 5.0). Samo dok updatujem epg nesmem da menjam kanal jer inaca zaglavi i moram da ristartujem box.
posalji par tih na pm ili ako imas cijelu listu praznu pa da i to probamMeni epg radi odlicno na progdvb ali treba tvg-name= i tvg-id= da se stavi.
Poslo sam ti.posalji par tih na pm ili ako imas cijelu listu praznu pa da i to probam