Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
I sad da ja napišem koji player pa da i meni rikne. :warning:
Nema player veze sa listom ,to si samo dobio dobru listu i nista vise .kod mene i preko vlc sve liste rade odlicno i koji god player uzmem ,e sad sto se podjelilo pa preskace tu vam nema pomoci nego da nadjete drugu listu,neces vjerovat da ja jednu listu vec 2 mjeseca koristim i gledam je preko android box-a pozz sve najbolje

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Neka se javi onaj od koga sam ja dobio tu balkansku listu da mi pošalje još jednu rezervnu, jer kolko vidim ovi Sirijci bi mogli da mi se nakaće na staru. Zaboravio sam tko mi ju je poslao, pošto svaki dan dobivam na desetke listi na pm. Samo mi zatrpavate sandučić, ljudi pa kuda ću sa svim tim listama. Morat ću uzet bunt papira pa da si isprintam, nestane mi više na disk :roll:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
I sad da ja napišem koji player pa da i meni rikne. :warning:
pitajte @Bokimajsta on nudi sve u hd

Kakve veze ima plejer sa listom? Nece ti riknuti plejer vec lista. Ne vidim sta je toliki problem reci koji plejer koristis. Evo ja koristim pretezno MPV plejer, samo neke liste kasnije pusta, ne odmah ali kad ih pusti radi bez problema. E posto volim da istrazujem zanima me jos neki za preporuku, sem standardnih za koje svi znamo.

Natrag