Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Pitanjce za sat tv stručnjake. Može li na ovaj tv cs i na koji način dosad to nisam koristio , a od iptv nema vajde a kupio bih tv pa vidim ovaj ima oba modula i t2 i s2, ima lan port pa mislim da bi se moglo.
Link do tv
Kod:
m.lg.com/hr/televizori/lg-32LB561U-led-tv
Hvala!
Ja sam imao prije par godina CS ponudu dok sam imao stariji Tv znaci CS box i trebalo je da ide ovako
Povezivanje
LAN kabel u CS Box ..... iz CS boxa LAN kabel u Router .... iz CS Box Scart/cinc kabel u TV mada je imao i HDMI kabel ali ja nisam imao Tv koji posjeduje HDMI kabel toliko mi je ostalo u sjecanju e sad .... Smart Tv koji ima ovo kao moj
20150916_144355.jpg 20150916_144512.jpg
naravno uz Sat antenu ........... znaci Reciver je u pitanju i CI koji moj Samsung Smart Tv posjeduje ....

Total Tv mi je ponudio tu opciju bez Recivera .......... mada mi ne smeta ovako kako momentalno imam .................

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ima lan port šta će mu nego za spajanje sa kompom. Nije smart evo darkonov je smart čovjek kaže neide i to je to. Nego darkon dali ima funkciju da kroz lan port možeš vidjeti šerane diskove sa pc-a tj. puštati filmove koji su na pc
Naravno da mozes pustati filmove na Tv preko Pc-a povezes npr Laptop sa Tv preko HDMI kabla ili se povezes Pc/Tv bezicno i gledas
Pozdrav

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Znaš i sam da imam Total TV u pola cijene tj 40kn ili 5,5$ ali nedaju mi HD resiver bezobrazluk na nivou, a ima dosta kanala koji ne idu na sd više. Nego daj reci mi ovi filmbox kanali imaju li titlove.
Mislim baš taj tip tv, nisu svi softwarski toliko napredni a neki namjerno naprave taj propust. Ovaj tv ima samo lan port nema wlan

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Znaš i sam da imam Total TV u pola cijene tj 40kn ili 5,5$ ali nedaju mi HD resiver bezobrazluk na nivou, a ima dosta kanala koji ne idu na sd više. Nego daj reci mi ovi filmbox kanali imaju li titlove.
Imaju titlove ali.... nekad i ne sta znam od ceg zavisi itd.... da dodam ako kupujes LED Tv obrati paznju na Zoll i Herz koliko ima mada npr 100 Herza ne mora da znaci da je dobar sve zavisi od Tv-a Zoll itd... raspitaj se dobro ... znam po sebi kad sam sebi kupovao a ja bi ti preporucio ako vec kupujes LED Tv kupi si Samsung Smart Tv e sad sve zavisi od tvojih financ mogucnosti ali preporuka moja Samsung Smart Tv

Ja da sam na tvom mjestu nazvao bi u austriju Total Tv i pitao u cem je problem za HD Reciver a u slucaju da postoji problem iz meni nepoznatih razloga otkazi tvoj Total Tv kod kojeg si sklopio ugovor naravno termin je bitan i mozes narucit preko austrije kao i ja i dobijas Gratis HD Reciver Totala
Pozdrav

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Zato kazem Samsung Smart Tv imas i jedno i drugo u njemu ja sam cerki kupio drugaciji model Samsung Smart Tv i ima sve i napravio sam joj Fork Player i USB gledas sve kao covjek poslao ti sliku Tv-a na Pm

Pozdrav
Da financije su problem ovaj je na akciji 2000 kuna ,a nemam ni to nego samo maštam da uzmem pozajmicu.
Još uvjek imam stari CRT Sony trinitron,šta da ti pričam.:(

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
citam zadnjih par stranica i samo se cudim kako vi to uspesno nalazite liste na jednostavan nacin....dosta toga sam i ja pokusao pa nakraju zakljucio da moram uzeti legalnu pretplatu ako ocu da gledam fudbal.....izgleda da ne znam sve o skeniranju kao i vecina tu......ali sta je tu je....nismo svi za sve.....:)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
citam zadnjih par stranica i samo se cudim kako vi to uspesno nalazite liste na jednostavan nacin....dosta toga sam i ja pokusao pa nakraju zakljucio da moram uzeti legalnu pretplatu ako ocu da gledam fudbal.....izgleda da ne znam sve o skeniranju kao i vecina tu......ali sta je tu je....nismo svi za sve.....:)
Nije bitno znaš li ili ne, bitnije je znaš li nekog ko zna:D

Natrag