Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
15.09.2015
Poruka
2
Salve come fare per
Kod:
http://www.rai.tv/dl/RaiTV/dirette_tv.html
?????

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Pitanjce za sat tv stručnjake. Može li na ovaj tv cs i na koji način dosad to nisam koristio , a od iptv nema vajde a kupio bih tv pa vidim ovaj ima oba modula i t2 i s2, ima lan port pa mislim da bi se moglo.
Link do tv
Kod:
m.lg.com/hr/televizori/lg-32LB561U-led-tv
Hvala!

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Pitanjce za sat tv stručnjake. Može li na ovaj tv cs i na koji način dosad to nisam koristio , a od iptv nema vajde a kupio bih tv pa vidim ovaj ima oba modula i t2 i s2, ima lan port pa mislim da bi se moglo.
Link do tv
Kod:
Hvala!
Imam nesto slicno LG 32LB570V
Cardsharing ne ide, znaci samo free kanale i obavezna je sat. antena zbog signala. Jedino originalna kartica, cam modul u CI slot koji ima sam televizor. Ne moze pr. total jer kartica je uparena sa njihovim risiverom.

Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
315
Link do tv
Kod:
Hvala!
Nemogu da vidim link preko telefon ali ako ima ugradjen resiver moglo bi da se ubaci oscam.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Taj TV nije smart, jel tako, nema internet ?!
Pitam zbog oscam-a i cccam-a, a monitor uvek moze da izigrava ! ;)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ima lan port šta će mu nego za spajanje sa kompom. Nije smart evo darkonov je smart čovjek kaže neide i to je to. Nego darkon dali ima funkciju da kroz lan port možeš vidjeti šerane diskove sa pc-a tj. puštati filmove koji su na pc

Natrag