Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ili neki status, ključ, wowza... U svakom slučaju kad je za džabe uvek će zavisiti od dobre volje onoga koji te kanale strimuje.Kakav gazda, kakvi bakraci, treba naci dream koji uvek radi !
m.lg.com/hr/televizori/lg-32LB561U-led-tv
Imam nesto slicno LG 32LB570VPitanjce za sat tv stručnjake. Može li na ovaj tv cs i na koji način dosad to nisam koristio , a od iptv nema vajde a kupio bih tv pa vidim ovaj ima oba modula i t2 i s2, ima lan port pa mislim da bi se moglo.
Link do tvHvala!Kod:m.lg.com/hr/televizori/lg-32LB561U-led-tv
Nemogu da vidim link preko telefon ali ako ima ugradjen resiver moglo bi da se ubaci oscam.Pitanjce za sat tv stručnjake. Može li na ovaj tv cs i na koji način dosad to nisam koristio , a od iptv nema vajde a kupio bih tv pa vidim ovaj ima oba modula i t2 i s2, ima lan port pa mislim da bi se moglo.
Link do tvHvala!Kod:m.lg.com/hr/televizori/lg-32LB561U-led-tv
Ima samo DVB S-2 tjuner. TV ne prepoznaje neke datoteke tipa .dev i nemoguce za sada instalirati nesto slicno. Ako moze oscam sto ne bi moglo i cccam ali ne ide, vec probano .Nemogu da vidim link preko telefon ali ako ima ugradjen resiver moglo bi da se ubaci oscam.