Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Meni stvarno nisu jasni ljudi koji javno,i na ovom i na onom drugom forumu objavljuju liste sa user i pass...a sve vise i vise mi se cini da namerno to radite...pa ako hocete da pomognete nekom,posaljite im u poruku,zar je toliko tesko... pa vi dnevno ugasite preko preko 30 listi...zbog cega to radite??? nista niste napravili ako vam se nakace na taj jedan nalog 100 coveka...i kliker bi pokvarili...ako ih imate previse,ne daje vam za pravo da ih unistavate...eto,malopre na onom drugom forumu neki zigi postavio desetinu naloga...u nadi da ce pomoci drugima,covece....ne pomazes im nista,shvati jednom vec...
Druze,kome se ti ustvari obracas,jel nekom Zigiju ili sta vec...???

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Plagijatori:roll:
ef8TsgF.png
Kad i na kom kanalu je snimak meca.bravo Nole:)

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ima li neko listu da mi da,koja radi ujutru,upodne,poslepodne i uvece, a ne samo ujutru!
Nema!Jer ako je tebi da sigurno je već netko ima,što dalje znači da će ti preskakat.:D
Jebeš liste i sve eno rusi prodaju torrent tv za 2.5$ treba im slati mail da dodaju naše kanale pa čemo svi preći kod njih i gotovo a ovi naši restrimeri nek se slikaju.:roll:
Kod:
Уважаемый пользователь NNM-List.ru!

Рады сообщить, что NNM-List продлевает акцию до конца сентября!

Цены снижены в 3 раза!!! Один месяц ТВ всего за $2,5!

Предложение действует при покупке плейлиста на срок 3 или более месяцев. Акция действует до 30 сентября. Д

Вы можете приобрести доступ к плейлисту на любой период. В случае, если желаемый срок подписки более одного года, — повторите процедуру несколько раз, срок окончания подписки увеличится.

Приятного просмотра!

С уважением,
администор NNM-List.ru
http://nnm-list.ru
Najgore mi je što mi se neda stalno slagati kanale.Ovi su usrali sa svojim tagiranjem.
Ajd restrimeri molim vas tagirajte kanale normalno kako bog zapovijeda da nemoram ispravljat za vama:gl_sigh:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Meni stvarno nisu jasni ljudi koji javno,i na ovom i na onom drugom forumu objavljuju liste sa user i pass...a sve vise i vise mi se cini da namerno to radite...pa ako hocete da pomognete nekom,posaljite im u poruku,zar je toliko tesko... pa vi dnevno ugasite preko preko 30 listi...zbog cega to radite??? nista niste napravili ako vam se nakace na taj jedan nalog 100 coveka...i kliker bi pokvarili...ako ih imate previse,ne daje vam za pravo da ih unistavate...eto,malopre na onom drugom forumu neki zigi postavio desetinu naloga...u nadi da ce pomoci drugima,covece....ne pomazes im nista,shvati jednom vec...

Naravno da rade namerno, sta imas brisi, nece ti to korisiti u skorije vreme.

Najgore je sto ovaj tvoj post lajkuju oni koji upravo to rade, koji licemjeri..

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Nepotrebna prepucavanja. U zadnjih 10-ak dana par ljudi je dijelilo liste (Sota, Burman......da ne nabrajam dalje) vjerujem da su svi koji su tražili i dobili. Ako neka od listi ne radi dobro, crkne... zar je problem obratiti se onom od kojeg si i dobio, zamoliti ga, objasniti da ne radi. S druge strane niko nije dužan nikome ništa dati, samo dobra volja. Malo skromnosti nije na odmet.

Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
i ja se slazem ne treba vise objavljivati liste jer one i ne rade kako treba stalno menjaju programe same i traju samo jedan dan
treba sve raditi u PM ako nekome treba neka lista neka trazi
imamo dovoljno ljudi dobre volje da nam posalju liste
ja uvek kad sam trazio neku listu sam je dobio
hvala

Natrag