Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
27.05.2014
Poruka
63
kako vakva ip adresa od dreambox
Kod:
http://193.11.13.82:8001/1:0:16:98:2:40:A00000:0:0:0:
(ova ip nije tacna) mogu da je napravim da je gledam na vlc ili kodi.... dali postoi neka mogucnost za takvo nesto ? video sam na forum za ovo i nije mi bas jasno.. dali neko moze da mi da neki klip ili slicno kako mozem da konvertujem ovo ? ili pak dali kodi ima addon za dreambox i gde mogu da nagjrem?

Poslednja izmena od urednika:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
DwGuS1r.jpg

c03jvfG.jpg

rp2hu6g.jpg
vJxdJic.jpg

Sam protiv svih:D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
315
kako vakva ip adresa od dreambox
Kod:
http://193.11.13.82:8001/1:0:16:98:2:40:A00000:0:0:0:
(ova ip nije tacna) mogu da je napravim da je gledam na vlc ili kodi.... dali postoi neka mogucnost za takvo nesto ? video sam na forum za ovo i nije mi bas jasno.. dali neko moze da mi da neki klip ili slicno kako mozem da konvertujem ovo ? ili pak dali kodi ima addon za dreambox i gde mogu da nagjrem?
Na koliko foruma si postavio ovo pitanjce ako nije tajna.:D

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
267
ne razumem zasto stavljate da mora da se ima 100 i vise poruka znaci mi koji imamo manje moramo da pucamo poruke da bi videli skriveni sadrzaj
u pravu si,znači mi obični smrtnici može samo da parimo oči il da trolamo dok ne nafatamo tih 100 postova.gdje je tu "na povjerenje"a za koga se sumnja da širi dalje i zloupotrebljava dobru volju članova ovog foruma pa imaju sankcije od admina,valjda.i šta znači imati 100 postova?je li i kakava je to garanacija?

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Sve o tome je već objašnjeno, to što vi ne čitate to je vaš problem. Nepotrebno spamate temu. Koliko se puta spomenulo nije ovo jedina tema na forumu pronađite se negdje steknite povjerenje i budite sigurni da će rezultati toga biti pozitivni.
Još nešto da imate imalo mozga sami bi pronašli listu. Neke se nadu teže neke lakše, dok se pojedine ne mogu pronaći zbog zaštite. Ja sam hrpu dobio, hrpu našao sam. Sve alate kao i uputstva za rad sa istima imate na forumu.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
267
Sve o tome je već objašnjeno, to što vi ne čitate to je vaš problem. Nepotrebno spamate temu. Koliko se puta spomenulo nije ovo jedina tema na forumu pronađite se negdje steknite povjerenje i budite sigurni da će rezultati toga biti pozitivni.
Još nešto da imate imalo mozga sami bi pronašli listu. Neke se nadu teže neke lakše, dok se pojedine ne mogu pronaći zbog zaštite. Ja sam hrpu dobio, hrpu našao sam. Sve alate kao i uputstva za rad sa istima imate na forumu.
evo ja nemam mozga(hvala lijepo)i biću ti zahvalan zbilja ako mi kažeš kako da listu koju sam dobio(i ne širim dalje)ažuriram.ne bih pitao,vjeruj da se nisam slomio tražeći.može i na PP.ono što alata ima ovdje na forumu blesavi 360 sve prepozna ko trojan.ako ima šta od programa za Mint,još bolje.hvala unaprijed,odgovorio il neodgovorio

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Kako se zove taj skener?
Xenu 1.3.8 i nije klasican skener - vise je za proveru neispravnih adresa,ali moze da posluzi i za jos po nesto.
Tu imas dole uputstvo i link za skidanje , a ima i na forumu u net alati za skeniranje boki NaSF u.
Kod:
http://seo-it-in.ru/programmy-veb-mastera/25-xenu-proverka-iskhodyashchikh-i-bitykh-ssylok-na-sajte
Jedino vodite racuna ko ima staticku i li dinamicku adresu .
Ja kad skeniram neke sajtove , na tim sajtovima je postavljen automatski ban za ip adresu i ok ja restartujem modem posto sam adsl i promenim ip , a ko nemoze da menja ip adresu nece moci da pristupi tim sajtovima dok mu se nepromeni adresa.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Imaš pm. Ako ne znaš raditi sa antivirusnim programom to je tvoj problem. Čitaj i samo čitaj sve piše
evo ja nemam mozga(hvala lijepo)i biću ti zahvalan zbilja ako mi kažeš kako da listu koju sam dobio(i ne širim dalje)ažuriram.ne bih pitao,vjeruj da se nisam slomio tražeći.može i na PP.ono što alata ima ovdje na forumu blesavi 360 sve prepozna ko trojan.ako ima šta od programa za Mint,još bolje.hvala unaprijed,odgovorio il neodgovorio
Čovjek mi na pm reče on misli da postoji program u koji ubaciš staru listu i on nade novu. Postoji da ali morate znati nove parametre. Lako je naći ruse ukraince kad njih dosta radi na default portu, pa se ubaci samo ip range. Za domaće liste to nije slučaj ljudi otvaraju druge portove a ima i 65535 pa vi pogodite koji je otvoren.

Poslednja izmena:
Natrag