Član
- Učlanjen(a)
- 13.09.2009
- Poruka
- 162
Da to je taj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da to je taj
Jel nije pisalo umjesto "domacu" nesta drugo??? Cisto informativno pitamAjmo ovako !
Prvih 30 koji se jave, a imaju manje od 100 postova, dobijaju "domacu" listu !
Jeste ! Pozz !Jel nije pisalo umjesto "domacu" nesta drugo??? Cisto informativno pitam
Pozdrav
Bez zamjerke.
Smatram i mislim da treba ljudima pomoci kad im je pomoc neophodna kako privatno tako i u ovom svemu sto se tice Internet Radio i Televizija isto tako smatram da nebi trebao da se razbacujem sa listama i saljem svima koji na svom profilu nemaju ni 100 postova??
Takodjer smatram da clan koji postavi pitanje npr 04.2015g nebitno u vezi cega mislim na gore navedenu temu pa se nakon 1-2 mjeseca ponovo oglasi znaci u mjesecnim razmacima a pritom nije doprineo ni 1% svog zalaganja na forumu morao bi debelo da razmislim dal je dotican zasluzio listu.
Malo sam pregledao profile clanova i nebih da mi niko zamjeri na mom misljenju jer... svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja.
Ne zelim nikom da se zamjerim samo zelim da kazem za kog ja odlucim da je zasluzio listu taj ce da ju dobije a ostali koji nisu dobili a budu se zalagali i doprinjeli SF Forumu bit ce i za njih.
Pozdrav svima ugodan ostatak dana zelim.
Godinama sam pomagao i davao liste anonimno to sam i napisao u par navrata ..... nikad nisam trazio od nikoga da mi se postom u javnosti zahvaljuje dok..... nedavno kad su se mnogi na taj nacin pojedincima zahvaljivali to sam tolerisao i maksimalno ispostovao e sad.... ako je po tom pitanju sto se mene tice napisana rijec hvale valjda i ja imam pravo nekad na ukazano postovanje te vrste ???? koliko mogu da primjetim ne znam dal je bilo 5 postova sto se mene tice ... hvalaSvaka čast svima koji nesebično pomažu..... hvale vrijedno.
Aj samo malo smanjite sa porukama tipa, provjeri pp, poslao..... ili sa druge strane, hvala što si mi poslao, super je itd.
Ne znam kako ostalima ali meni bode oči
Moze lista hvalaBez zamjerke.
Smatram i mislim da treba ljudima pomoci kad im je pomoc neophodna kako privatno tako i u ovom svemu sto se tice Internet Radio i Televizija isto tako smatram da nebi trebao da se razbacujem sa listama i saljem svima koji na svom profilu nemaju ni 100 postova??
Takodjer smatram da clan koji postavi pitanje npr 04.2015g nebitno u vezi cega mislim na gore navedenu temu pa se nakon 1-2 mjeseca ponovo oglasi znaci u mjesecnim razmacima a pritom nije doprineo ni 1% svog zalaganja na forumu morao bi debelo da razmislim dal je dotican zasluzio listu.
Malo sam pregledao profile clanova i nebih da mi niko zamjeri na mom misljenju jer... svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i ja.
Ne zelim nikom da se zamjerim samo zelim da kazem za kog ja odlucim da je zasluzio listu taj ce da ju dobije a ostali koji nisu dobili a budu se zalagali i doprinjeli SF Forumu bit ce i za njih.
Pozdrav svima ugodan ostatak dana zelim.