Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Koliko je meni poznato tih kanala ima u Siol, zabranjenoj i jos jednoj listi. Kako mi se cini ni do jedne od ovih nije uopste lako doci tako da bi ljudi trebali biti malo umereniji u zeljama. Svakako mislim da tako nesto necete dobiti od ljudi koji vas slabo ili uopste ne poznaju tako da javna potraga za tim kanalima je uzaludna. A mozda i nije?
Zaboravih da ih ima i u d3Go.
U pravu si možda tražim previše ali par str prije je bilo nekih ponuda pa me to natjeralo za neke želje

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Nije moguce da niko od vas doticnima koji traze SK 4,5 i 6 ne moze poslat listu sa tim kanalima e sad kako izgleda mora da je neka dobra lista u pitanju?? Ja ih imam u Siol-u i u jos lista koje su sa mojim osobnim user i pass e sad drugari na vama je ... dal bi vi dali da ste na mom mjestu?? Nekolicina clanova je u Album temi slikala bas te kanale.

To nema veze sad sa skrtoscu i sebicnosti sto se tice tih kanala sto ih ja imam
Pozdrav
Sota,u kojim se sve listama nalaze SK4,5,6? Logicno je da se ne daje vlastiti nalag, zaista nema logike :) ? Kakva je ta Siol lista?

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Ajde da napišem kako ja to vidim
Siol je slovenački provajder i može se naći na udp. Privatni serveri naravno. Znaci skeniranje i nista drugo ne pomaže. Problem je samo sto vecina tih servera menja često IP tako da i kad se nadje ne traje dugo. Kolika je muka naći možete videti u Album temi gde samo par članova može okaciti sliku Cinestara u HD.
D3Go imate samo ako vam neko ko vec placa pokloni jedan slot za gledanje.
Za zabranjenu listu smo mi koji smo počeli ovim da se bavimo od skoro zakasnili. Opet imate samo ako vam neko pokloni.
E sad i ova domaća lista od cika kure. Verovatno najbolja domaća restrimerska. I tu je mrka kapa jer je kao Fort Knox :) jedino da apelujemo da cika kure da još test passova.
Da li ima i gde da se plati pa gleda ne znam jer me to ne zanima a i poenta ovog foruma je free gledanje.
Većina ovo sve zna ali se možda prave naivni. Ovo sam napisao za nove i neupućene članove tek da vide o čemu se radi.

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Ajde da napišem kako ja to vidim
Siol je slovenački provajder i može se naći na udp. Privatni serveri naravno. Znaci skeniranje i nista drugo ne pomaže. Problem je samo sto vecina tih servera menja često IP tako da i kad se nadje ne traje dugo. Kolika je muka naći možete videti u Album temi gde samo par članova može okaciti sliku Cinestara u HD.
D3Go imate samo ako vam neko ko vec placa pokloni jedan slot za gledanje.
Za zabranjenu listu smo mi koji smo počeli ovim da se bavimo od skoro zakasnili. Opet imate samo ako vam neko pokloni.
E sad i ova domaća lista od cika kure. Verovatno najbolja domaća restrimerska. I tu je mrka kapa jer je kao Fort Knox :) jedino da apelujemo da cika kure da još test passova.
Da li ima i gde da se plati pa gleda ne znam jer me to ne zanima a i poenta ovog foruma je free gledanje.
Većina ovo sve zna ali se možda prave naivni. Ovo sam napisao za nove i neupućene članove tek da vide o čemu se radi.
Nek si pojasnio, živ bio, jer ja, zaista, nisam znao za tu Siol listu, a ni za cika kurinu :). Cuo sam za D3go. Sve u svemu, hvala na pojašnjenju.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
VjzaQ3t.jpg
th3NnbY.jpg

Rapsodija......ali ne u plavom

Natrag