Svi znaju da se ja i Silver na forumu slazemo kao pas i macka, van foruma uopste nemamo nikakvih dodirnih tacaka, niti znam decka niti odakle je, sto ne znaci da mu privatno ne zelim sve najbolje. Kao i svima ostalima sa foruma. Ovo je drugi pojam i sve je totalno nebitno kad se pojave i najmanji privatni problemi. Nadam se da ce da se sve sredi na najbolji moguci nacin pa da nastavimo da se svadjamo i prepucavamo, da optuzujemo jedni druge na forumu..
Samo da dodam. Iako sam napisao ovaj post, ne slazem se sa time da se iznose neciji detalji iz privatnog zivota na forumu koji broji preko 600K ljudi pa makar to bilo i samo da se pozeli sreca u ovakvim situacijama. Meni licno ne bi prijalo da neko pise u moje ime na forumu, da imam probleme i kad dodjem na isti da gledam sve te javne poruke. Nema potrebe da svi znamo necije privatne probleme i da li ih ko ima. Licno se trudim da privatni zivot drzim dalje od foruma, ne samo ovog, interneta uopste. Mislim da ko zeli pruziti podrsku nekome, moze uraditi putem PP, verujem da bi i vise prijalo za citanje. Jos odmah kad je neko napisao za Silvera hteo sam da posaljem PP ali iskljucio je tu opciju tako da hteo ne hteo, moram na ovaj nacin.
Ne zelim nikoga da kritikujem zbog do sada napisanog, oduvek sam zeleo da napisem slican post na tu temu, jednostavno, ljudi sve manje razlikuju virtuelan i stvaran zivot, privatnost su skroz metnului u zapecak. Mene iskreno ne zanima ko sta radi privatno, ko je koga video, ko je s kim pio, ko je gde bio i ko je sta radio pa zato nikad nisma video svrhu upisima "Bio sam s tim i tim", "Evo me na selu, kod tazbine, rodbine, uzivam".. Dobro, zasto to nekog na forumu treba da zanima?
Mislim da sam napisao dovoljno na tu temu, svi valjda shvatate poentu sta sam hteo reci, potrudite se malo da drzite stvaran zivot od virtuelnog. Ne znam ko je prvi napisao za Silvera, mrzi me da trazim sad, samo, dal si se mozda zapitao dal on ima sta protiv sto se na ovakvom mestu pise da ima neke probleme? Pa makar to uradio iz najbolje namere. Kako god, Silveru zelim sve najbolje u privatnom zivotu, kao i svima ostalima, ovde smo da se druzimo, padnu nekad teske reci, posvadjamo se i ugasimo par lista, ali niko nije toliko zajedljiv i siguran sam da niko nikome ne zeli nazao van ovog foruma.
Da nam se Silver vrati cim pre pa makar nam i gasio dobre liste
Liste budu i prodju, mi ostajemo.