Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
06.08.2014
Poruka
270
Pitanje za sve one koji imaju samsung smart i nStreamLmod : lista koja na kompu radi , kad prebacim USB na TV ista lista-e nerade? "Conection faild"? Konekcija sa netom nije provereno? neko neku ideju....

;,?!.bem ti tehnologiju :assassin: PRORADILO samo! IZVINJAVAM SE!:beee:

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Nije mozda pravo mesto za ovako nesto ali...
Nasem prijatelju @silverplatinum su se u poslednjih par meseci desile strasne i neverovatne stvari. Pretpostavljam da mnogi nisu upuceni u to sta mu se desava i zbog cega nije prisutan na forumu vec duze vreme. Verujte da mu je potrebna podrska svih prijatelja i ljudi koji mu misle dobro. Sutra je dan kada ce sve to doziveti kulminaciju.
Ovim putem zelim da se obratim i njemu i svima ostalima i kazem da ce biti u mojim a nadam se i u molitvama ljudi koji mu zele dobro i da ce se njegova agonija i zla sreca konacno prekinuti.

Pozdrav ljudino i ne daj se!
Uz tebe smo!

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Nije mozda pravo mesto za ovako nesto ali...
Nasem prijatelju @silverplatinum su se u poslednjih par meseci desile strasne i neverovatne stvari. Pretpostavljam da mnogi nisu upuceni u to sta mu se desava i zbog cega nije prisutan na forumu vec duze vreme. Verujte da mu je potrebna podrska svih prijatelja i ljudi koji mu misle dobro. Sutra je dan kada ce sve to doziveti kulminaciju.
Ovim putem zelim da se obratim i njemu i svima ostalima i kazem da ce biti u mojim a nadam se i u molitvama ljudi koji mu zele dobro i da ce se njegova agonija i zla sreca konacno prekinuti.

Pozdrav ljudino i ne daj se!
Uz tebe smo!
Ja se bas spremao da napisem nesto slicno kao ti, al vidim bio si brzi. Uglavnom i sa moje strane ima podrsku, a nadam se i od ostalih koji ga bolje poznaju.

@silverplatinum prijatelju nadam se i zelim ti da sutra sve prodje dobro po tebe, da se agonija koja te snasla prekine i nikad ne ponovi.

Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.574
Ja se bas spremao da napisem nesto slicno kao ti, al vidim bio si brzi. Uglavnom i sa moje strane ima podrsku, a nadam se i od ostalih koji ga bolje poznaju.

@silverplatinum prijatelju nadam se i zelim ti da sutra sve prodje dobro po tebe, da se agonija koja te snasla prekine i nikad ne ponovi.
@silverplatinum , imaš moju podršku, ne daj se ljudino, večeras a i sutra si u mojim molitvama

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
@silverplatinum

Godinama smo dobri prijatelji i za sve te godine gotovo da nije bilo dana da se nismo culi.

Upoznat sam sa tvojim problemom i tvojim privatnim zivotom vise nego bilo ko na ovom forumu to je moja tajna.

Za dobrog covjeka i prijatelja njegovi problemi su i moji uvijek sam bio uz tebe u dobru i zlu tako ce i da bude za ubuduce to znamo ti i ja.

Obostrano smo jednostavno jedan za drugog tu i to se maksimalno postuje.

Ako te ne vole, ne moli za ljubav.

Ako ti ne vjeruju, nemoj da se pravdas.

Ako te ne cijene, nemoj se dokazivat.

Ne daj da te obeshrabre, budi svoj, budi ono sto zelis.

Sve najbolje ti zelim ti to znas bez da ja bilo sta ovdje napisem ali kao nekolicina osjetio sam potrebu da i ja nesta napisem i budem u teskim trenutcima uz tebe.

Pozdrav

Natrag