Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
28.02.2010
Poruka
293
Ko mi brise postove i koje sam to pravilo prekrsio ,koliko vidim i drugi postavljaju liste manje vise na isti nacin ?

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Molba od mene za nove ( a i stare koji to ne čine) članove foruma:
1. Velike liste ubacujete u spojler ( ona zastavica).
2. Liste koje mogu da se skidaju automatski, tako i postavite ( npr http://proffiptv.mine.nu:15003/get.php?username=pippo&password=pippo&type=m3u). Samo menjajte ovaj plavi deo, ostalo je u 90% slučajeva isto.
Razlog?
1. Ove liste imaju po 150-200 kanala i obično i filmove/serije. Vidite da se stranica skroluje prilično dugo.
2. Ima nas priličan broj koji forumu pristupamo i preko telefona/tableta, bilo internet browserom, bilo tapatalkom. Kao što @jovan010 reče - nikako da odskrolujemo stranicu do kraja.
3. Objavljivanjem liste na drugi način izbegavate neprijatnost zbog toga što ste objavili neki XXX kanal

Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
388
Samo da pitam zasto je obrisano ovo sto sam postavio samo sportske kanale , da znam za ubuduce?

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
a jeste dosadni sto je ovo sto je ono jbte ko da ste postavili avion a ne par sportova cc ,obrisano je sigurno sto nisi kako treba postavio citajte upute i ja nekad pogrijesim i ljudi izbrisu pa se ne bunim ,jedam post gore dole nije vazno jedino mozda vi zurite da nabijete 100 hm pozz

Natrag