Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Šta stvarno nitko nema stabilne Mtv streamove . Imam ja, ali povremeno baferuju a to mi ide na živce. Još sam digo pod advance i buffer, ali nema vajde. Englezi na dreambox pucaju ako se gleda dosta tako da ni to nije opcija. Eto dati ću ja za pravi Mtv hits, Mtv dance i Vh1 nalog za vijetnamce. Ima ih tamo ali slika je užas plus neda mi se mjenjat stream u listi. Ne obilazim druge forume niti me zanimaju, da tražim sam neznam više di da tražim.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Šta stvarno nitko nema stabilne Mtv streamove . Imam ja, ali povremeno baferuju a to mi ide na živce. Još sam digo pod advance i buffer, ali nema vajde. Englezi na dreambox pucaju ako se gleda dosta tako da ni to nije opcija. Eto dati ću ja za pravi Mtv hits, Mtv dance i Vh1 nalog za vijetnamce. Ima ih tamo ali slika je užas plus neda mi se mjenjat stream u listi. Ne obilazim druge forume niti me zanimaju, da tražim sam neznam više di da tražim.
Vidim, mnogi se zale na "dreamove" !
Ne bi, da nadju pravi IP ! ;)
MTV kanali su bili u zapto listi, ukoliko je pronadjes, bilo je skoro govora o njoj !
Zaboravio sam T-2 listu, i tamo ih ima !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
A, da se uvede rubrika " Bracni Savetnik " i da ja budem glavni i odgovorni urednik ?! :mig:
Osecam se spremnim i sposobnim za to ! :beee:
Radio bi i online 24h, ako treba, a ne bezim ni od terenskog rada ! :roll:

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
162
Vazil jos ova ponuda pravi Mtv hits, Mtv dance i Vh1 nalog za vijetnamce

Natrag