Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Moram nesto ovde pitati hitno mi je,naime provjeravao sam potrosnju interneta i zadnjih pet dana se nesto cudno desava po 20 GB svaki dan inace obicno bude 3-4,znam da postoji mogucnost da se neko nakaci ali je Wire-less pod passwordom,interesira me da li ovo sto se stavlja kao sto je paki nedavno stavio ona video od nekih kanala da u pozadini radi i odnosi to...
Skini ovaj program pa vidi pod network šta se dešava.
http://processhacker.sourceforge.net/

Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
Moram nesto ovde pitati hitno mi je,naime provjeravao sam potrosnju interneta i zadnjih pet dana se nesto cudno desava po 20 GB svaki dan inace obicno bude 3-4,znam da postoji mogucnost da se neko nakaci ali je Wire-less pod passwordom,interesira me da li ovo sto se stavlja kao sto je paki nedavno stavio ona video od nekih kanala da u pozadini radi i odnosi to...
probaj sa networx bandwidth monitoring, stim alatom mozes da vidis potrosnju kroz browser i ukoliko ti je neka aplikacija ukljucena i download-uje nesto , ako nista ne nadjes onda udji u ruter i vidi je li se ko nakacio kroz wierlles pa ti sa torrentom nesto skida

Član
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
45
blagovremeno molim ljude koji mogu i zele omoguciti gledanje vecerasnjeg EL CLASICA na sport klubu , hvala i pozdrav, BARSELONA DO POBEDE

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
CODE ti je .... pogledaj sliku klikni na Crvenu strelicu na Ikonu CODE kao na slici

code 1.png
Nakon sto si kliknio na CODE unesi Stream ili Link kao na slici
code 2.png
Kad si kliknuo na Ubaciti to onda izgleda na kraju ovako
code 3.png

Samo ti onda na kraju preostaje da kliknes na Objaviti odgovor
Pozdrav

Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.574
h1lljlnei84gk5zh5vyg.png

evo jedna friška :) meni radi :)

Član
Učlanjen(a)
28.08.2012
Poruka
338
Jel zna neko u cemu je fora na xbmc ne pusta Grand TV ni strim sa net tv-a ni sa youtube-a... -_-

Natrag