Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
neje

Pogledaj tvo Post
Kod:
http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-162#post-1391999
i sta sam napisao a danas sam ti editovao par puta tvoje postove jer Stream / Link nisi stavljao u CODE ????

Pozdrav

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ima negde bein sportove od 9 do 15 da nisu maskirani i da rade dobro? imam jih od 1 do 8 ali nemam svih....

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
139
kako ljudi za kratko vreme upropaste sve sto je dobro a posle kukaju nema sta da se gleda,stvarno je smesno...
neje

Pogledaj tvo Post
Kod:
http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-162#post-1391999
i sta sam napisao a danas sam ti editovao par puta tvoje postove jer Stream / Link nisi stavljao u CODE ????

Pozdrav
izvini sota i svi ostali clanovi foruma na monm nepostivanju pravila
obecavam da cu postovati ali ce mi i pomoc trebati oko tog CODE

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
kako ljudi za kratko vreme upropaste sve sto je dobro a posle kukaju nema sta da se gleda,stvarno je smesno...
Tako je , jeste i bit ce odavno sam prestao da brojim koliko puta sam davao do znanja da kvalitetne liste koje sadrze Arene i Sport klubove nebi trebalo javno postati ne zbog mene nego zbog vas jer to i tu vrstu programa najvise trazite .... i eto koliko je proslo??? Nakon javnog objavljivanja lista Down.
Opstati mozes samo ako si stekao povjerenje u ljudi sa kojima se duze vrijeme druzis ostalo zaboravi ..
I oni sa kojima komuniciras dal putem Skype ili vec kako nece se ovdje oglasavati i privlacit paznju na sebe .... to znaju oni koji se tako druze i na taj nacin komuniciraju dokaz je taj sto gledas vise mjeseci jednu te istu listu a ima ih sigurno vise itd....
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Moram nesto ovde pitati hitno mi je,naime provjeravao sam potrosnju interneta i zadnjih pet dana se nesto cudno desava po 20 GB svaki dan inace obicno bude 3-4,znam da postoji mogucnost da se neko nakaci ali je Wire-less pod passwordom,interesira me da li ovo sto se stavlja kao sto je paki nedavno stavio ona video od nekih kanala da u pozadini radi i odnosi to...

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
139
ja sam danas van igre, ja pomislio da sam ja nesto zabrljao zbog nestavljanja stream u CODE, a ustvari je rijec o javnom postavljanju arena na forumu, ja licno nemam nista protiv javnog postavljanja jer nemam tu niti bilo kavu drugu cool listu, a da je imam i ja bi bio isfrutriran i u potpunosti razumijem ljutnju na javno objavljivanje onih koji imaju tu listu. Ponekad pozelim da se i ja ljtim jer bi to znacilo da imam listu. Nemoj te shvatiti ovo kao cinizam, ovo je stvarnost

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Moram nesto ovde pitati hitno mi je,naime provjeravao sam potrosnju interneta i zadnjih pet dana se nesto cudno desava po 20 GB svaki dan inace obicno bude 3-4,znam da postoji mogucnost da se neko nakaci ali je Wire-less pod passwordom,interesira me da li ovo sto se stavlja kao sto je paki nedavno stavio ona video od nekih kanala da u pozadini radi i odnosi to...
Nebi trebao media sadzaj se aktivira tek na toj odredjenoj stranici kad se nalazis, pre ce biti neki p2p ako imas, To bi onda bilo isto kad odes na moj sajt na kome ima oko 70 kanala od kojih su uglavnom svi aktivni (sem kad ne zamenim hash) i svaki od njih a da nisi na odedjenoj stranici vukli net potrosnju...

Natrag