Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
TVVIET ponovo prekinut

sada probo,radi lepo.......uz SF addon do sudnjeg dana.....:mig:...luc ce da kupi ovaj addon sto radi do smaka sveta da ima sta kuci da gleda......:beee:

OOJNNpr.png

UAXrNhp.png

Frb7xE0.jpg

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
@boki71 taj bi mi addon sjeo ko budali samar :crazy_pit:

svi sf addoni,poput vieta,iskona,volim tv.....rade ,ali su vezani za nesto bitno ,nesmem da pricam jer luc prisluskuje, tako da ti nebi zavrsio posao sasvim sigurno......odradjeno je smisljeno tako da se nebi mnogo prosirilo i doslo do naprimer luca koji bi onda ceprkao po njegovoj bazi i zadavao dodatni problem i oduzimao vreme za novu izradu istog......

jedino SF m3u plejer je slobodnog koda i radi svakome......

luc za ovaj info ajd novi test nalog da gledaju ljudi...onaj je davno isteko...:mig:..i kada ces da ubacis neki xxx u ponudu ,pa da se pretplatim na viet.....:beee:

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.313
Kada vec pričate o tvviet :D imam jedno pitanje. Da li postoji mogucnost da kao što kada klikneš na viasat explorer ide discovery channel :eek: bude i na primer : klik na 24 kitchen,a ide foodnetwork ? :beee:

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
567
Opet o vietu.. :roll::roll:

luc luc može nagradna igra, tko pogodi najbiže broju korisnika dobiva vijet free na godinu ilI nešto slično?

moj guess: 86 pretplatnika?

ps- traži se I dalje kino tv ,cbs drama, amc sa hr titlovima (slabo znam ćirilicu).. .. :D

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
moze ako on podesi u bazi.....i onda povuce tako......u odnosu na zadnje moje gledanje vidim da je dodao Hayat i Novu RS HD.....ali nema nijednog xxx jos uvek.....nece da kvari omladinu....

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Opet o vietu.. :roll::roll:

luc luc može nagradna igra, tko pogodi najbiže broju korisnika dobiva vijet free na godinu ilI nešto slično?

moj guess: 86 pretplatnika?

ps- traži se I dalje kino tv ,cbs drama, amc sa hr titlovima (slabo znam ćirilicu).. .. :D

Ne znam zasto te zanima broj korisnika? Mislim da je zaista to bitno samo meni, a ne ostalima na ovom forumu... Tvoj guess ne bih da komentarisem...

Natrag