Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Ma problem sto mi to bratu treba a on je totalni duduk, ima mu ova instalirana na TV pa mu sad trazi da plati, prosao test period pa mi se cini da je ovo najjednostavnije. Morace da ceka da odem kod njega pa da ja uradim, ne moze drugacije...

Pa nije valjda da nema negdje free, nesto crackovano, provaljeno... E u PM :roll::roll:

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Znam za to jbm ga, ali zar nema siptv crackovan, ne mogu da vjerujem. Prvi put vidim post da netko hoce nesto da plati :roll::roll:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Jel ti citas ili lupas malo? Da meni treba (kao nekad tvoj Viet) budi siguran da ne bih platio kao sto ne placam ni taj tvoj VIET.. Sem ako nemas neku masinu za teleportovanje pa da skoknem do buraza da mu to obavim..

Učlanjen(a)
25.12.2014
Poruka
1
Imamo server sa 74 kanala (ex Yu) lista i naravno korisnike koji su kod nas u pretplati
ukoliko se neko bavi iskljucivo stranim kanalima a nije reseler molimo vas da nas kontaktirate...
Potrebni su nam kanali na Italijanskom i Nemackom jeziku...
Takođe ukoliko je neko korisnik tih usluga(recimo u pretplati je za listu Nemackih kanala) i zadovoljan je...molio bih za preporuku
Mozete nas kontaktirati preko privatnih poruka

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Cestitke sampionu!!!
daqNsAt.jpg

XdIPwTs.jpg

f232IWN.jpg

X4xVpF4.jpg

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
567
Imamo server sa 74 kanala (ex Yu) lista i naravno korisnike koji su kod nas u pretplati
može test nalog? imate li kino tv, amc, Cbs drama? :D

Jel ti citas ili lupas malo? Da meni treba (kao nekad tvoj Viet) budi siguran da ne bih platio kao sto ne placam ni taj tvoj VIET.. Sem ako nemas neku masinu za teleportovanje pa da skoknem do buraza da mu to obavim..
pozdrav
imaš na Facebooku neke stranice koje mogu u tvoje ime uplatiti s time da njima plaćaš neku naknadu za uslugu otprilike 1.5e ... javi se na pm ako te zanima..

siptv je odlična aplikacija ima epg naših kanala (Ako koji fale možete posti mail pa ga čovjek doda za dan-dva)... zadovoljan sam više nego sa ostalim playerima.. vrijedi te pare..

btw ima neki crackirani nStreamLmod na eng? ne da mi se još i taj plaćati.. na stari Samsung ne ide siptv

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
ukoliko se neko bavi iskljucivo stranim kanalima a nije reseler molimo vas da nas kontaktirate...
Potrebni su nam kanali na Italijanskom i Nemackom jeziku...
Takođe ukoliko je neko korisnik tih usluga(recimo u pretplati je za listu Nemackih kanala) i zadovoljan je...molio bih za preporuku
Mozete nas kontaktirati preko privatnih poruka
Polako sti kanali rođo:beee:

Natrag