Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
17.06.2012
Poruka
136
Ja cu da budem "skroman" i pitam za nekoliko ne toliko problematicnih kanala...ali ja ne mogu da ih nadjem da rade ljudski.
Kad ih proveravam preko dana rade normalno...kad hocu navece nesto da pogledam, ili nece nikako ili izbacuje posle 3 sekunde.

Treba mi RTS HD, RTS 3 (ex RTS Digital), Mezzo, Pink kuvar i Pink Classic, od relativno laksih i BBC Knowledge i Fine Living od relativno tezih.
Ko ima i ko je voljan da posudi i veruje na rec da je za licne potrebe, hvala mu unapred.

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Ja cu da budem "skroman" i pitam za nekoliko ne toliko problematicnih kanala...ali ja ne mogu da ih nadjem da rade ljudski.
Kad ih proveravam preko dana rade normalno...kad hocu navece nesto da pogledam, ili nece nikako ili izbacuje posle 3 sekunde.

Treba mi RTS HD, RTS 3 (ex RTS Digital), Mezzo, Pink kuvar i Pink Classic, od relativno laksih i BBC Knowledge i Fine Living od relativno tezih.
Ko ima i ko je voljan da posudi i veruje na rec da je za licne potrebe, hvala mu unapred.
RTS HD je jedan od kanala koje ces najteze naci a da je 1080i. Kad to nadjes imaces i sve ostalo od domacih kanala.

Kad smo kod RTS HD zna li neko radi li RTS HD sa Avale ili su ga skinuli iz ponude?

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ma ti si obican amater :roll:

ne pa sve rts hd sto gledam su 960 ili tako nekako......

ehkd1J1.png

a ovde se trazi 1080i.....:beee:

ima doduse i 1280 u onu zabranjenu listu......

Član
Učlanjen(a)
02.03.2013
Poruka
140
Zar je neko lud da restrimuje u 1080i kad ce to da mu pojede prtok za 10 kanala ako ne i vise.

Natrag