- Učlanjen(a)
- 13.08.2009
- Poruka
- 1.515
Extra je ali ga ja nesto nemamA HBO HD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Extra je ali ga ja nesto nemamA HBO HD?
HD varijante kanala se tesko nalaze a da rade da valja. Mora biti dobar upload za te kanale. HBO HD mozes potraziti kod Bugara. Cini mi se da kod njih ima sa srpskim prevodom (mozda gresim). Inace sve to sto te zanima ima kod slovenaca u Siol listi ali do toga doci nije lako.A HBO HD?
RTS HD je jedan od kanala koje ces najteze naci a da je 1080i. Kad to nadjes imaces i sve ostalo od domacih kanala.Ja cu da budem "skroman" i pitam za nekoliko ne toliko problematicnih kanala...ali ja ne mogu da ih nadjem da rade ljudski.
Kad ih proveravam preko dana rade normalno...kad hocu navece nesto da pogledam, ili nece nikako ili izbacuje posle 3 sekunde.
Treba mi RTS HD, RTS 3 (ex RTS Digital), Mezzo, Pink kuvar i Pink Classic, od relativno laksih i BBC Knowledge i Fine Living od relativno tezih.
Ko ima i ko je voljan da posudi i veruje na rec da je za licne potrebe, hvala mu unapred.
Od kako su ugasili analognu rts hd ga nema vise nigde na digitalnoj,zbog cega to niko ne zna!RTS HD je jedan od kanala koje ces najteze naci a da je 1080i. Kad to nadjes imaces i sve ostalo od domacih kanala.
Kad smo kod RTS HD zna li neko radi li RTS HD sa Avale ili su ga skinuli iz ponude?
Sta je to za nas hd uskoro prelazimo na ultra hdja gledam sve SD a ovde se svi gadjaju sa HD....nije ovo za mene ocigledno....
Ma ti si obican amaterja gledam sve SD a ovde se svi gadjaju sa HD....nije ovo za mene ocigledno....
Ma ti si obican amater