- Učlanjen(a)
- 28.03.2011
- Poruka
- 137
nemogu da verujem da niko nema ili nece da da id extra sa prevodom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
veruj mi da imaju ljudi daj kanal, imam ga i ja....ali problem jest jer ako ti neko da to onda imas pristup celoj listi....nemoj me pogresno shvatiti ali taj kanal se nalazi kod boljih lista i zato ljudi drze za sebe.....nemogu da verujem da niko nema ili nece da da id extra sa prevodom
tako druze svi kazu i za par dana strem nadjea na drugom forumu ,al ima ovdje ljudi koji imaju vise listi i nije ga briga hocel stat ,al zato sljedeci put neces sigurno dobit ,zato ako steknes ovdje povjerenje od nekog dobro ga drzi ,jer zna se sta se moze i sta se smije dijelit ,ja ovo nako prijateljski pisem nista zlo namjerno pozzdobio sam ima dobrih ljudi ja se nebavim sa nikakvim listama nego mi treba za licnu ulpotrebu
Da li si probao sa GP da instaliras d3go pa uz pomoc aplikacije HideMyRoot da "prikrijes"? Jedno vreme je tako radilo na intel tabletu licno probao, doduse pre 3 i vise meseca...posto ne posedujem d3go nmg da proverim da li hoce i sada tako ali nista te ne kosta da probasDa nema neko možda d3go aplikaciju za rutovane uređaje
Ima li link za Kino Tv Hd?Imas ga na torrentu u HD rezoluciji
nema ni SD verzija kod većine restrimera.. Ja još tražim..Ima li link za Kino Tv Hd?