Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Normalno da moze.Nego, moze li se, i kako, gledati kanal c more tennis ?
Nestali su i kod mene ti kanali, a inace primam signal sa Crvenog Cota, znaci do njih je.
Jesi li ti imao francuzovu skriptu?Ono sto sam video,odusevilo me je kako je izlistavalo i tako to...na kraju cela lista na desktopu...zbog francuza ga je zveknula promaja,ako ne znas nista oko aplikacija(vidi se da ne znas) onda nemoj ni pisati gluposti i slobodno idi sa foruma.Cuj odklonio user i pass .. kakve su to gluposti ti @privremena ocigledno nisi sav u vinklu .. to je ne izvodljivo i prestani se vise brukat .. gledanje moze na dosta nacina .. pod uslovom daje username aktivan .. password se moze izostavit ali ne i username .. tacno me takvi tipovi kao sto si ti tjeraju sa foruma
Jesi li ti imao francuzovu skriptu?Ono sto sam video,odusevilo me je kako je izlistavalo i tako to...na kraju cela lista na desktopu...zbog francuza ga je zveknula promaja,ako ne znas nista oko aplikacija(vidi se da ne znas) onda nemoj ni pisati gluposti i slobodno idi sa foruma.
Tako sam pre objasnjavao neke stvari za sbb sto je covek uradio i poslao mi i svi su pisali da je to glupost na kraju su videli da to moze ili nisu hteli da se za to zna pa su me pobijali.
Ostaje ti acestreamStream verovatno ne ide, a ja ga ni na satelitu ne mogu gledati, sigurno zbog drivera ili receivera !
<location>acestream://59d71ae73f08fd07a9038345a3d8428ac881613d</location>
<title>C More Tennis</title>